Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Seuraavan Deus Ex -pelin huima traileri

Reilun viikon päästä starttaavien E3-messujen kunniaksi Eidos on julkaissut uuden trailerin Deus Ex: Human Revolution -pelistä, jota on lupa odotella Xbox 360:lle, PS3:lle ja PC:lle ensi vuoden alussa.

Vuoteen 2027 sijoittuva Human Revolution kertoo salaliittojen ja jättikorporaatioiden hallitsemasta maailmasta ennen sarjan ensimmäistä osaa. Nanoteknologian kehitys ei ole vielä ottanut jättimäistä harppausta eteenpäin, mutta biomekaaniset parannukset ovat pelin maailmassa jo yleisiä.

KonsoliFIN Media -osastolta (klik) löytyvää traileria on ollut työstämässä muun muassa Eidoksen nykyisin omistavan Square Enixin Visual Works -studio, mutta pelin ohjaaja Jean-Francois Dugas vakuuttaa, että se silti edustaa kaikilta osin tulevaa peliä.

Galleria: 

Kommentit

Anteeksi pienet häiriöt. Oli hiukan ongelmia trailerin sovittamisessa mediaserverille ja sitten taas Paavin kanssa kirjoiteltiin päällekkäin jne. Me ollaan pro.

EDIT: Uutiseen jossain vaiheessa päivittyvä keskikappale on Paavin käsialaa.

Pakko ostaa.

Squaren osallistuminen oli vähän ylläri, mutta ei se varmasti mikään huono juttu ole.

Eidos on ollut jo vuoden Square Enixin omistuksessa, joten sen suhteen kyseessä ei ole iso ylläri. :)
EDIT: Korjailin vielä uutiseenkin...

Mitään en tunnusta. Traileri oli varsin makia, joskin osa ääninäyttelijöistä laski fiilistä, jota musiikki hyvin rakensi.

Ja nyt vielä oikeita pelikuvia myös:

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=21632538&

Traileri sai kyllä kylmiäväreitä aikaan ja onhan tämä ollut kauan jo odotetuin peli itselläni. Ja ihan pakko sanoa tässä ja nyt, että Deus Ex: IW ei ole todellakaan huono peli, kuten moni fani itkee. Ykkönen oli mahtava, mutta vaikka IW yksinkertaisti pelimekanismin, niin peli teki silti monta asiaa oikein ja jopa joitain asioita paremmin kuin ykkönen. Mutta takaisin tähän... ...toivon, että tästä tulisi silti hieman enemmän ykköstä muistuttava ja ettei peli mene liiaksi räiskinnäksi, koska siitä tässä sarjassa ei ikinä ole ollut kyse vaan hieno tunnelma ja vahva tarina ovat olleet kaikki kaikessa Deus Exeissä ja niitä toivon tähänkin osaan.

Däämn, olipas eeppinen traileri, pirulainen sentään. Pitäisikös tässä taas innostua Dexistä?

Ihan helkutin kova tuo traileri. :) Kovasti nosti odotuksia.

hyvältähän nuo still kuvat ja traileri vaikuttaa, mutta taidan odotella oikeaa pelivideota ennenkuin laitan "ostettava" listalle.

Ensimmäinen Deus Ex on kyllä yksi parhaista peleistä koskaan. Jatko-osa olikin sitten jo suht surkea viritys. kolmas kerta toden sanoo, jne, jne?

Saas nähdä että onnistuuko Edios tärvelemään tämänkin jatko osan yhdelle parhaimmista PC peleistä koskaan...

Kun ottaa huomioon että se mikä pilasi kakkososan oli alkuperäisen Xbox:in rajoittunut RAM muistin määrä (64Mt) en olisi kauhean toiveekas tämänkin pelin kanssa.

Vaihteeksi taas jotakin scifiputkiräiskintää tiedossa, ya.

Ei ollut sentään Bale äänessä mutta samalta kuulostaa. Tosi cool traileri

Kai tuo oli, Rookie, sarkasmia?

Eihän sitä tiedä vielä jos se on putkiräiskintä. ;)

Odotukset nousivat tappiin täälläkin. Ensimmäinen peli on ehdottomasti yks parhaita pelejä koskaan. Ei se kakkonenkaan mikään huono peli ollut, mutta ykköseen jäi kyllä kauas.

Ostoon menee. ykkönen oli erittäin hyvä, ei kakkonenkaan huono ollut. Cyberpunk-hengessä tehty toiminta-rpg, just mulle parasta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi