Spekulaatiota ja enemmän tai vähemmän luotettavia huhuja Silent Hill -kauhupelisarjan paluusta on kuultu jo pidemmän aikaa, mutta nyt tarjolla on jotain hieman konkreettisempaa.

Korealaisen ikärajatoimijan sivuilla on nimittäin mainittu teos nimeltään Silent Hill: The Short Message. Nimen kylkeen ei ole lisätty tietoa siitä, onko kyseessä uusi peli, demo tai vaikkapa pachinko-kolikkopeli, joten mitään varmuutta asian tarkemmasta laidasta ei ole.

Tuotoksen julkaisijaksi merkitty UNIANA kuitenkin antaisi pientä viitettä siitä, että kyseessä olisi kuitenkin videopeli. UNIANA on näet aiemmin toiminut Konami-studion nimikkeiden julkaisijana Koreassa.

Silent Hill -kauhupelit ovat Konami-studion käsialaa. Sarjan edellinen nimike näki päivänvalon vuonna 2012, minkä jälkeen uutta seikkailua ei ole saatu pelaavan kansan ulottuville, vaikka yritystä on ollutkin. Vuonna 2014 Hideo Kojiman sekä Guillermo del Toron kerrottiin työstävän Silent Hills -nimistä peliä, mutta Konami peruutti projektin kohun ja välirikkojen saattelemana. Tästä projektista jäi toki käteen lyhyt P.T.-demo.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi