Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony ei vielä keskustele PlayStation 4:stä

Vaikka netissä ja lehdissäkin jo spekuloidaan Playstation 3:n ja Xbox 360:n seuraajien julkaisusta tai julkistamisesta tänä vuonna, ei ainakaan Sonylla vielä harkita keskustelun aloittamista PS4:stä.

Joulukuun PS Vitan Japanin julkaisun yhtedessä puhunut Sony Computer Entertainmentin johtaja Andrew House (kuvassa) sanoi, että PS3:lla on edessään loistava jakso, eikä tulevista konsoliversioista keskustelu ole vielä harkinnassa. House painotti edelleen Sonyn pyrkimystä konsolien elinkaaren jatkamiseen, kuten PS2:n kohdalla on tehty.

House kertoi yhtiön myös tutkivan pelien uusia bisnesmalleja ja mobiili- ja pilvipalveut tarjoavat uusia mahdollisuuksia kasuaalipelien sekä vanhojen julkaisujen jakelulle. Hän näki kuitenkin vielä merkittäviä esteitä muun muassa HD-pelien virtauttamiselle suoraan konsoleille, joten hänen mielestään fyysinen media on edelleen kuluttajille helpoin ratkaisu teräväpiirtoiseen konsolipelaamiseen.

Galleria: 

Kommentit

Tämä oli todella mukava uutinen. Pelit paranevat paranemistaan ja eikä itselläni ole mitään mielenkiintoa vielä uuteen pleikkari-sukupolveen.

Juu ei, antakaa mun rauhassa raivata tää PS3-pelienkin backlog! :D

Joskus vuoden 2014-16 hujakoille kun saavat niin hyvä, Uncharted 3:n tasoisia pelejä kun pukkaavat markkinoille, ei ole mitään kiirettä seuraavalle sukupolvelle.

Jos ei viimeistään 2014 tule uudet konsolit niin lopetan konsoleilla pelaamisen. Hyvin moni nykypeli julkaistaan nykyisin myös pc:lle, joten suht tasaväkisiä konsoleita tulee väkisinkin verrattua tietokoneeseen. PC-markkinoilla on ollut viime aikoina tapana julkaista uudet näyttissukupolvet noin reilun vuoden välein. Jo nyt pc-pelit ovat sillä vanhalla kunnon osa-alueella, grafiikassa, aivan mielettömästi edellä konsoleita. Jos Nisupullan maalailema uhkakuva uusista konsoleista vasta vuonna 2016 toteutuisi, olisi AMD:n vastajulkaistun 7900-sarjan päälle julkaistu vielä siis parhaimmillaan kolme uutta sukupolvea. Tässä puhuttaisiin vähintääkin tehojen tuplaantumisesta vielä nykyisestä. Samalla kun konsoleissa olisi 10 vuotta vanhempaa rautaa. Se olisi kamalaa.

Nakkilokki
PC-markkinoilla on ollut viime aikoina tapana julkaista uudet näyttissukupolvet noin reilun vuoden välein

ei noita pc näytönohjaimia tule vuoden välein vaan kuten esim ps3 konsoolista niistäkin tulee noita uusittuja mallia myös

April 12, 2010
GTX 460, GTX 465, GTX 470, GTX 480

nuo jotka ovat nyt vieläkin myynnissä ovat tota samaa korttia vain vähän paranneltuna

frozen on noi konsolit kyllä jo auttamatta vanhentunutta rautaa. pleikkarilla kyllä huonoin ominaisuus on muistin vähyys, josta johtuu myös bf3:n voipin kusisuus.

Kyllä ensi vuonna olisi jo aika uusille konsoleille.

Uudet konsolit vaan ilmoille. Tällä kertaa rauta voisi olla yhteensopivaa edellisen pleikkarin kanssa, jotta "vanhojen" ps3-pelien pelaaminen onnistuisi automaagisesti.

Lebe: Yhteensopivuus ei vain ole kannattavaa bisnestä, joten sitä tuskin tullaan näkemään.

Hyvä vain, että vielä panttaavat 4:sta. On vielä vaikka kuinka paljon pelattavaa jälelä.

Eipä uutta konsolia kannata liian aikaisin julkistaa, siinä saa helposti edellisen konsolin myynnit laskusuuntaan.

PS Vita julkistettiin virallisesti puoli vuotta ennen kuin laite oli jo hyllyillä. Eli vuonna 2013 saattaa vielä uusi tehokonsoli nähdä päivänvalon, ja 2014 kauppojen hyllyllä on varmasti molempien valmistajien tehokonsolit.

ps3 ssa kun olisi anisotrooppinen suodatus Uncharted 3 pelissä sitä tarvitsisi.

" vuonna 2013 saattaa vielä uusi tehokonsoli nähdä päivänvalon, ja 2014 kauppojen hyllyllä on varmasti molempien valmistajien tehokonsolit."

Milloinkas ne uudet tehottomatkonsolit julkaistaan? Niitä valmistajia taitaa olla kolme tällä hetkellä btw....

Ei, kyllä Nintendoa on vain yksi.

PS3 tukee anisotrooppista suodatusta.

Uudelle konsolisukupolvelle eiole vielä mitään tarvetta. Siitä pitää huolen Move pleikkarilla ja Kinect microsoftin puolella. 2014 on aivan pian. Uskon, että uusi sukupolvi tulee markkinoille 2016 jälkeen, jos vielä silloinkaan. Mitä tarvetta uudelle polvelle kun tämäkin myy todella hyvin vielä monia vuosia? Ja jos vastaus on vain grafiikka, niin tää homma on menossa aivan väärään suuntaan...

Juu ei mitään kiirettä uuden konsolin julkistamisella!! PC koneeseen saa uusia näytönohjaimen joka viikko jos meinaa pysyä kilpailussa mukana, juu ei kiitos, olen ollut konsoleihin erittäin tyytyväinen ja pelit ja netti niissä toimii yleensä hyvin ja sehän on pääasia että on itse tyytyväinen siihen, en välitä siitä mitä muut jaksaa koko ajan valittaa, PC:llä en pelaa kun on kokemukset niin huonoja! ostin uuden PC puol vuotta sitte ja jo nyt pitäis vaihtaa näyttis uuteen jos meinaa esim Battlefield 3:sta pelata!! eli 200 euroo pitäs taas pulittaa siitä.Geoforce GTX590 olis maksanu 800 euroo, juu ei kiitos!

frozen9999 ''ei noita pc näytönohjaimia tule vuoden välein vaan kuten esim ps3 konsoolista niistäkin tulee noita uusittuja mallia myös

April 12, 2010
GTX 460, GTX 465, GTX 470, GTX 480''

Mitä oikein tarkoitat? Siinä missä uudet PS3-mallit keskittyvät koon, lämmöntuoton ja virrankulutuksen vähentämiseen, on uudet näytönohjainsukupolvet ihan oikeasti askeleita eteenpäin myös tehon suunnalla. Eihän tämän päivän PS3:t liene yhtään sen tehokkaampia kuin julkaisumallit. Noihin linkkaamiisi Nividian kortteihin on sittemmin tullut kaksi arkkitehtuuripäivitystä tehojen noustessa ihan merkittävästi. Siis Huhtikuun 2010 jälkeen.

Dincir: ''Mitä tarvetta uudelle polvelle kun tämäkin myy todella hyvin vielä monia vuosia? Ja jos vastaus on vain grafiikka, niin tää homma on menossa aivan väärään suuntaan...''

Uudelle sukupolvelle on se tarve, että vaikka vanhaakin myydään, niin se on jo koettu ja ostettu. Vai mikä hyöty muka kuluttajalle on, että suuryhtiöt voivat jatkaa vanhan raudan myymistä, eikä kukaan edes halua mitään uutta? Eikä vastaus ole vain grafiikka, vaan sen lisäksi kaikki muukin. Muisti ei konsoleissa enää riitä ns. ''hienouksiin''. Pahin esimerkki on mielestäni GT5, josta on selvästi jouduttu karsimaan todella paljon ominaisuuksia jotta se saataisiin pyörimään pc-maailmassa itsestäänselvällä 1080p-resoluutiolla ja 60 ruutua sekunnissa, vaikkakin tähän ei olla loppujen lopuksi päästykään.

Ihmiset on kehityksen orjia! kaikki menee niin nopeasti eteenpäin tekniikassa että saa olla päivittämässä ihan kaikkea joka viikko. kyllähän sitä päivittäis kun olis vaan rahaa loputtomiin!

Turha kärjistäminen on turhaa. Jos haluat pelata pelejä huippuasetuksilla pc:llä, ei sinun tarvitse olla päivittämässä sitä joka viikko. Ei edes joka vuosi. Hitto, periaatteessa voit olla päivittämättä kokonaan. Riittävä päivitystahti low-asetusten välttämiseen nykypeleissä lienee ainakin kolme vuotta. Ja ne low-asetukset vastaa melkien konsolien grafiikkaa.

offtopic: Diablo 3 tulossa konsoleille!!! how awesome is that?!

http://games.ign.com/articles/121/1216193p1.html#disqus_thread

hyvähyvä, pääsee emännän kanssa kahdestaan koluamaan diablon tunkioita =)

Uusi konsolisukupolvi saa minun puolestani tulla, kunhan

a) täysi yhteensopivuus taaksepäin patcheineen päivineen on taattu
b) DLC:t ja Online-palveluista ostetut pelit tulevat mukana
c) hinta on kohtuullinen

Jos etenkin kaksi ensimmäistä eivät toteudu, alkaa kakka lentää. Siinä vaiheessa sanon että pitäkää tunkkinne, ja siirryn PC-pelaajaksi.

Itse epäilen että pääsyy siihen miksi he eivät halua puhua laitteesta jota ei ole vielä julkistettu on yksinkertaisesti se että jos he rupeisivat puhumaan siitä se saisi kuluttajat odottamaan sitä sen sijaan että ostaisivat mitään juuri nyt ja kehittäjät suuttuisivat koska he ovat pistäneet suuren määrän aikaa ja rahaa PS3:lle kehittämisen opetteluun ja kehittäneet sille erityisesti tarkoitettuja työkaluja joka nyt tulee vanhentumaan käsiin.

Tämä on tapahtunut aiemminkin kun Bernie Stolar Sega:n USA:n osaston johtajana teki pahamaineisen "The Saturn is NOT our future"-lipsahduksen.

Omasta mielestäni siinä ei ole mitään pahaa, jos joku haluaa heittäytyä PC:lle pelailemaan, koska grafiikka tai pelien muut ominaisuudet eivät riitä nykykonsoleilla. Siinäkään ei ole mitään pahaa, että joku on tyytyväinen ja onnellinen nykyraudalla.
Itse olen jo pari vuotta ollut valmis ostamaan uuden konsolin. Sellaisia ei vain ole tullut eteen. PC:tä olen pitänyt enempi tai vähempi pelikutoisena (tällä hetkellä todella pelikelpoinen), vaikka suurin osa pelaamisestani tapahtuukin edelleen konsolilla.

Mielestäni tuo uusien konsolien vaatiminen ei ole aivan tuulesta temmattua. Eikös sukupolvet ole suunnilleen kuuden vuoden sykleissä edennyt? Wanha alkaa näyttää vanhalta, enkä tiedä voidaanko peleissä antiikkia aivan samalla tavalla arvostaa, kuin huonekaluissa (kenties)? Klassikoita toki on, mutta onko tällä sivustolla sellaisia käyttäjiä, jotka pelaavat pelkästään retroa? Uskaltaisin väittää, että edes edellissukupolven käyttäjiä on vähän. Tarkoitan, että vaikka eka Super Mario oli aikoinaan rautainen peli ja on sitä klassisessa mielessä vieläkin, niin kyllä se silti nykytuotoksille kalpenee. Jos itse pitäisi 8-bittisellä väännellä ja katsoa vierestä kun kaveri paahtaa boksilla haloa, Gearsia ja Forssaa, niin jossain vaiheessa kade valtaisi ainakin minut...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi