Sony lakkauttaa lisää pelien verkkopalveluita kevään aikana

Sony ilmoitti sulkevansa kevään aikana lisää pelien verkkopalveluita. Aikaisemmin uutisoitujen MAG, SOCOM: Special Forces ja SOCOM: Confrontation PlayStation 3 -pelien lisäksi moninpeliä varten olevat palvelimet suljetaan myös kolmen Resistance-pelin sekä Gran Turismo 5:n osalta.

Insomniac Gamesin kehittämien PlayStation 3:lle julkaistujen Resistance-pelien listaan kuuluvat Resistance: Fall of Man, Resistance 2 ja Resistance 3. Kyseisten FPS-pelien verkkomoninpelitantereet hiljenevät maaliskuun 28. päivä. Polyphony Digitalin Gran Turismo 5:n moninpelikaahailut loppuvat hieman myöhempänä ajankohtana palvelimien lakkautuksen tapahtuessa toukokuun 20. päivä.

Uutisessa mainittujen pelien pelaamista voi silti jatkaa muun kuin nettipelaamisen osalta. Poikkeuksen tekevät MAG ja SOCOM: Confrontation, jotka ovat pelkästään verkkomoninpelejä.

Galleria: 

Kommentit

Ajattelisi että GT5:lla olisi vielä verkkopelaajia?? En muutenkaan ymmärä miksi Sonyn täytyy sulkea tiettyjen pelien osalta serverit. Eikö palvelinresurssit ole tänä päivänä yhteiset eri pelien kesken? Eli jos pelillä X ei ole juuri lainkaan pelaajia, niin se ei silloin syö peleiltä Y ja Z kuin hitusen verkkoresursseja.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi