Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony lakkauttaa lisää pelien verkkopalveluita kevään aikana

Sony ilmoitti sulkevansa kevään aikana lisää pelien verkkopalveluita. Aikaisemmin uutisoitujen MAG, SOCOM: Special Forces ja SOCOM: Confrontation PlayStation 3 -pelien lisäksi moninpeliä varten olevat palvelimet suljetaan myös kolmen Resistance-pelin sekä Gran Turismo 5:n osalta.

Insomniac Gamesin kehittämien PlayStation 3:lle julkaistujen Resistance-pelien listaan kuuluvat Resistance: Fall of Man, Resistance 2 ja Resistance 3. Kyseisten FPS-pelien verkkomoninpelitantereet hiljenevät maaliskuun 28. päivä. Polyphony Digitalin Gran Turismo 5:n moninpelikaahailut loppuvat hieman myöhempänä ajankohtana palvelimien lakkautuksen tapahtuessa toukokuun 20. päivä.

Uutisessa mainittujen pelien pelaamista voi silti jatkaa muun kuin nettipelaamisen osalta. Poikkeuksen tekevät MAG ja SOCOM: Confrontation, jotka ovat pelkästään verkkomoninpelejä.

Galleria: 

Kommentit

Ajattelisi että GT5:lla olisi vielä verkkopelaajia?? En muutenkaan ymmärä miksi Sonyn täytyy sulkea tiettyjen pelien osalta serverit. Eikö palvelinresurssit ole tänä päivänä yhteiset eri pelien kesken? Eli jos pelillä X ei ole juuri lainkaan pelaajia, niin se ei silloin syö peleiltä Y ja Z kuin hitusen verkkoresursseja.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi