Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony tuo PS3-pelit PlayStation Now -pilvipalveluun

Sony julkisti meneillään olevilla CES-elektroniikkamessuilla Las Vegasissa PlayStation Now -pilvipelipalvelun, joka tuo PS3-pelejä pelattavaksi PS4:lle, Vitalle sekä tuleville Bravia-televisiomalleille.

Vielä ei ole tietoa, milloin PS Now rantautuu Eurooppaan, mutta Yhdysvalloissa se on tarkoitus julkaista PS3:lle ja PS4:lle ensi kesän aikana. Jatkossa palvelu on suunnitelmissa tuoda myös useille muille laitteille merkistä riippumatta ja ideana on saman pelin jatkaminen eri alustoilla, sillä tallennukset, trophyt ja muut seuraavat aina mukana.

Palvelun hintaa ei vielä ilmoitettu, mutta yksittäisten pelien vuokraamisen lisäksi saataville tulee myös laajemmin sisältöön oikeuttava tilauspalvelu.

Galleria: 

Kommentit

Täytyy myös muistaa pilvipalvelun hyödyt tavan PS4-pelaajalle. Pelit ja niiden demot käynnistyvät Storesta valittaessa heti. Ajallinen välimatka pelaajan ja pelin välillä häivytetään olemattomiin.

PSN+ ja PSN Now? Eri maksut kumpaankin? Voi mennä hieman sotkuisaksi tämä touhu Sonyn puolesta...

Toivottavasti PS Now sisältyy Plus-jäsenyyteen. Tuskinpa.

Voisi tietysti kuvitella, että tulisi jonkinlainen PlayStation PlusNow -paketti, jossa samalla maksulla saisi molemmat palvelut.
Jos tuommoinen hinnoiteltaisiin kohdilleen, niin voisi ehkä kiinnostaakin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi