Ubisoft on päättänyt tuoda Splinter Cell -pelien sankarihahmo Sam Fisherin takaisin ihmisten tietoisuuteen. Nyt könsikäs tekee yllättävän visiitin Tom Clancy's Ghost Recon Wildlandsiin.

Mikä parasta, Sam Fisherin tähdittämä Special Operations 1 -erikoistehtävä ei maksa pelaajille pennosen pennosta. Bolivian maaperälle saapuva Fisher lähestyy missiotaan hiiviskellen, joten samainen lähestymistapa lienee paras vaihtoehto myös pelaajan ohjastamille haamusoltuille. Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että Sam Fisherin roolissa murahtelee pitkän tauon jälkeen agentin alkuperäinen ääninäyttelijä Michael Ironside.

Tuore päivitys tuo pelaajien ulottuville lisäksi Sabotage-nimellä kulkevan moninpelitilan ja monenmoista muuta sälää. Vastaavia lisäpaketteja on tarkoitus julkaista tulevien kuukausien aikana vielä kolme kappaletta lisää. Lisätietoja voi lueskella Ubisoftin blogahduksesta, täältä.

Ubisoft on päättänyt heittää Ghost Recon Wildlandsin ilmaiseen testiin tulevan viikonlopun ajaksi. Kaikki innokkaat voivat tahkota 12.-15. päivä niin pelin kampanjaa kokonaisuudessaan, PvP-moodia, Predator-tehtävää kuin Sam Fisherin tähdittämää pelitilaakin.

KonsoliFINin arvostelun voi lukaista täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Julkaisijat: 
Henkilö: 
Lähde: