Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Super Smash Bros. Brawl vasta syksyllä

Nintendon Amerikan haaran johtaja, Reggie Fils-Aime on kertonut, että Wiin odotettu Super Smash Bros. Brawl nähdään Euroopassa aikaisintaan ensi syksynä. Fils-Aimen mukaan syynä ovat tuotannolliset ongelmat. Suosittua peliä ei ilmeisesti ehditä valmistaa tarpeeksi nopeaan tahtiin, jotta tännekin riittäisi.

Brawlin Euroopan julkaisupäivää on arvuuteltu fanien toimesta jo pidemmän aikaa, sillä Nintendo ei ole missään vaiheessa suostunut vahvistamaan sitä. Useimmat tahot olettivat kuitenkin, että peli olisi ehtinyt tännekin kevään tai alkukesän aikana. Japanissahan SSBB julkaistiin jo viime kuun lopulla ja Amerikkalaisetkin pääsevät peliin käsiksi jo parin viikon päästä.

Galleria: 

Kommentit

Buuuuulshiiiiiit

Harmi, että Nintendo ei edelleenkään saa julkaistua pelejään Euroopassa lähellekkään samoihin aikoihin kuin muualla päin maailmaa :(
MS;s ja Sonyn puolella tämä homma jo toimii aikas mallikkaasti suurimman osan ajasta..

Ei saa, vai ei vaan halua? Wii on menestynyt niin hyvin, luulisi Nintendolla olevan varaa investoida tuotantoon. Pitkällä aikavälillä tämä Nintendon konservatiivisuus ja itsepäisyys kostautuu, siinä ei Wiimoten huidonnat auta.

Täyttä paskanjauhantaahan toi tuotanto-ongelmista puhuminen on. Todennäköisempi syy on se, että Nintendo ei halua Mario Kartin ja Wii Fitin sekaan kolmatta hittipeliä tuohon keväälle, vaan säästää jotain loppuvuoteenkin. Nämä on näitä businesstoiminnan varjopuolia.

Fils-Aimen mukaan syynä ovat tuotannolliset ongelmat. Suosittua peliä ei ilmeisesti ehditä valmistaa tarpeeksi nopeaan tahtiin, jotta tännekin riittäisi.

-> :D

Kyllä voi olla vaikeaa yhden ihan normaalin DVD-ROM-aihion monistuttaminen. Tuohon kykeneviä tuotantolaitoksia kun ei kovin montaa kappaletta maailmasta löydykään.

Eiku...

It's the early-nineties all over again. Ihme paskapuhetta että "ei vaan ehitä valmistaa".

No, firman kannalta ei olisi mitään järkeä tuoda brawlia eurooppaan nyt keväällä: Wii fit, PES, Mario Kart tulossa ja ihan äskön NMH ja Bwii tuli ulos. Liikaa nimikkeitä lyhyen ajan sisään.

Pelaajan kannalta persiistä koko touhu tuollainen :(

"Liikaa nimikkeitä lyhyen ajan sisään."

Tai sitten liian vähän nimikkeitä pitkällä tähtäimellä.

^^ Touche...

Eihän joulua voi jättää Gears of War ja Killzone kakkosille...

Tuotannolliset ongelmat my ass... Ja Sonyko muka kyykyttää eurooppalaisia. Taitaa MS olla ainoa, jolle tämä markkina on pelien julkaisun suhteen suht samalla viivalla muiden alueiden kanssa...

"Taitaa MS olla ainoa, jolle tämä markkina on pelien julkaisun suhteen suht samalla viivalla muiden alueiden kanssa..."

Hehe, tottahan se, mutta Mikkisoftanhan tuskin tarvitsee suuria investointeja toteuttaa Japaniin, lukuunottamatta ehkä mainostusta.

Joulun aikoihin Nintendolla oli sellainen ongelma, että pelilevyjä ei pystytty tuottamaan riittävästi, sillä kysyntä oli niin kovaa. Tämän johdosta osa 3rd-partyista arvosteli Nintendoa (joskin ne ymmärsivät tilanteen). Saattaa olla, että sama tilanne on vieläkin osittain päällä. Wii-pelithän monistetaan Nintendon tehtailla, ei missään tavallisessa DVD-lafkassa.

Toisekseen ei ehkä ole kannattavaa tuoda isoja hittejä montaa kappaletta parin kuukauden sisään. Japanissa on nähtävissä Super Mario Galaxyn myyntien hiljeneminen sen jälkeen kun Brawl julkaistiin. Ja kolmantena todettakoon se, ettei Nintendo edelleenkään kykene toimittamaan tarpeeksi Wiitä markkinoille. Kysyntää ei ole kannattavaa lisätä kolmella uudella hittipelillä - nyt näköjään otetaan jonkinlainen imagoriski kun julkaistaan edes kaksi (sillä imagoonhan Wiin jakuva puute alkaa vaikuttaa).

Tosipelaajien arvostelu on periaatteessa ymmärrettävää, mutta heistä tulisi todella huonoja bisnes-miehiä...

juu. xerobos on oikeessa :D

"Wii-pelithän monistetaan Nintendon tehtailla, ei missään tavallisessa DVD-lafkassa."

Miksi he näin tekevät?

Uusimmassa 1up Yours podcastissa Shane kertoo kuulumisia Reggien tapaamisesta ja siinä paljastuu että tuotannollisilla ongelmilla tarkoitetaan itse koneita. Eli kun Smash Bros. julkaistiin Japanissa sai Japani suurimman osan valmistetuista Wii koneista, kun Smash Bros. julkaistaan USAssa saavat he suurimman osan jne.

Seuraavaksi vuoroon tulee eurooppa ja WiiFit ja sitten USA ja WiiFit, ja keskikesällä tuskin haluavat Smash Brossia julkaista.

Reggie oli myös kertonut että tällaiseen ratkaisuun päädyttiin kun Nintendo ei ole halunnut perustaa uusia Wii tuotanto linjoja. Niiden tullessa pitkässä juoksussa kalliimmiksi..

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi