Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ninja Theoryn Senua's Saga: Hellblade II esittäytyi The Game Awardsissa uuden materiaalin kera.

Hellblade: Senua's Sacrifice julkaistiin vuonna 2017, minkä jälkeen pelaajat ovat odotelleet jatkoa kovia kokeneen viikinkisoturin edesottamuksille. Senua's Saga: Hellblade II julkistettiinkin paria vuotta myöhemmin The Game Awardsissa, mutta julkaisua ei vain ole edelleenkään näkynyt.

Nyt Ninja Theory on selkeästi tehnyt aimo harppauksen Hellblade II:n kehitystyössä. Uudella trailerilla nähdään runsaasti pelikuvaa aina brutaaleista taistelukohtauksista lähtien – Senua ei toden totta tunnu edelleenkään pääsevän helpolla.

The Game Awardsin lavalla nähtiin lisäksi Hellblade II:n musiikillisia maisemia esittelevä Heilung, jonka upea esitys tuskin jättää ketään kylmäksi. Sekä traileri että Heilungin kappale Seidh on upotettuna uutisen lopussa.

Senua's Saga: Hellblade II julkaistaan ensi vuoden aikana PC:lle ja Xbox Series S|X:lle – myös suoraan Game Passin valikoimiin.

Kirjaudu kommentoidaksesi


<< Edellinen: Marvel's Blade vie sarjakuvien sivuilta tutun vampyyrinmetsästäjän Pariisiin
>> Seuraava: Jo vuosia sitten ensiesittelyssään säväyttänyt Black Myth: Wukong sai uuden pelikuvatrailerin ja vihdoin myös tarkan julkaisupäivänsä
 
Studiot: 
Julkaisijat: