Uusi Twisted Metal -peli on kehitteillä, mikäli tuoreita huhuja on uskominen. Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä innoissaan Sonyn omistavan pelisarjan paluusta.

Aiempia Twisted Metal -pelejä PlayStation-konsoleille työstänyt David Jaffe purki tuntojaan äskettäisessä Youtube-videossa. "Tehdään tämä selväksi: Sony ei ole minulle mitään velkaa, PlayStation ei ole minulle mitään velkaa, meidän suhteemme päättyi jossain kohdin vuoden 2018 lopulla", mies purkaa tuntojaan. "Mutta sanon sen, että emotionaalisesti se tuntuu paskamaiselta, jos [huhut] ovat tosia, että ei minuun oltu lainkaan yhteydessä."

Jaffe spekuloi muun muassa huhujen olevan vääriä tai että hänen polttamansa sillat voivat olla syinä sille, miksi Sonyn suunnasta ei viestitty hänen suuntaansa. Hän kuitenkin lisää olevansa innoissaan siitä, että Twisted Metalin taru jatkuu tavalla tai toisella.

"Tiedän asioita. Tiedän mihin ruumiit on haudattu. Helvetti, tiedän kuka puristi liipaisinta ennen kuin he hautasivat ne vitun ruumiit", Jaffe toteaa kuitenkin viestinä Sonylle. "En sano, että aion että aion jakaa ihmisiä satuttavaa [tietoa], koska en halua olla mulkku, mutta... teidän olisi pitänyt soittaa. Teidän olisi pitänyt soittaa."

Jaffe kertoo tulevan näytellyn Twisted Metal -sarjan kehittäjien pitävän häneen paremmin yhteyttä. Hän mainitseekin sarjan tekijöiden soittaneen heti seuraavana päivänä, kun Anthony Mackien kerrottiin liittyneen projektiin pääosan näyttelijänä.

Twisted Metal -peleissä erilaiset ajokit kuskeineen ottavat yhteen monenmoisten aseistusten kera. Sarjan viimeisin julkaisu on vuoden 2015 Twisted Metal: Black.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Henkilö: