Tomb Raider ei saa lisää yksinpelattavaa

Varsin menestyksekkäästi sarjansa uudelleenkäynnistänyt Tomb Raider ei tule saamaan lisäsisältönä lisää yksinpelattavaa, ilmoittaa Crystal Dynamics.

Pelin läpi pelanneilla ei varmasti olisi mitään sitä vastaan, että nuoren Lara Croftin kommellukset jatkuisivat tai laajentuisivat jollain tavalla lisäsisällön muodossa. Monien pettymykseksi Noah Hughes ja Karl Stewart Crystal Dynamicsilta ovat kuitenkin ilmoittaneet Redditissä, että suunnitelmia ladattavalle yksinpelisisällölle ei ole. Kaikki tuleva lisäsisältö koskee siis ainakin toistaiseksi ainoastaan moninpeliä.

Tomb Raiderin ensimmäinen moninpeliin keskittyvä lisäsisältöpaketti julkaistiin kuluvalla viikolla. Caves and Cliffs -karttapaketti tarjoaa moninpeliin temmellyskentäksi kolme uutta karttaa.

Galleria: 

Kommentit

Kuka tuota moninpelia edes pelaa? Aika kököltä tuntui kyllä.

Olen itsekin ihmetellyt, miksi näihin moninpeleihin, joita kukaan ei pelaa, tulee aina jotain karttapaketteja.

Antakaa edes pleikkarille ne kaikki asut + se pre-order tomb 3e hintaan niin olen tyytyväinen. Noita hautoja oli muutenkin liian vähän ja sitten laitetaan vielä yksi joksikin pre-order hommaksi prkle.

Itteäkin kyllä harmittaa. Ihan taatusti suurimmalle osalle kuriositeetiksi jäävä moninpeli saa lisää pelattavaa, eikä kaikkien pitämä ja ylistystä saanut yksinpeli. Harmittaa vietävästi. No ehkä alkavat täysilä keskittymään jo jatko-osaan sitten. :(

Eikös tämä ole vain hyvä asia? Käytännössä tarkoittaa, että peli on jopa julkaistu yksinpelin osalta valmiina.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi