Ubisoft julkisti torstai-iltana uuden Ghost Recon -sarjan pelin, Breakpointin. Julkistustrailerin lisäksi paljastettiin vajaan neljäntoista minuutin mittainen pelikuvaa sisältävä video.

Peli sijoittuu Auroan saarelle, jolle aavepartio on lähetetty rutiinitiedustelutehtävälle. Tiimiä kuljettava helikopteri kuitenkin haaksirikkoutuu, ja ryhmä joutuu selviytymään entisen erikoisjoukkojen sotilaan hallitseman saaren vaarojen keskellä.

Vastassa on eversti Cole D. Walker, jolla on erikoiskoulutuksen lisäksi käytettävissään myös maailman edistyksellisimmät aseet ja tiedusteluvarusteet. Pelin tekoälyn väitetään kuvaavan huipputekniikkaa hyödyntävän erikoiskoulutettujen joukkojen toimintaa, minkä ansiosta jokainen yhteenotto on ainutlaatuinen.

Ghost Recon: Breakpoint on avoimeen maailmaan sijoittuva taistelupeli, jota sarjan edellisen osan, Wildlandsin, tavoin voi pelata yksin tai korkeintaan neljän hengen yhteistyönä. Peliin voi liittyä ja siitä voi poistua saumattomasti, ja kampanjan eteneminen tallennetaan koko ryhmälle.

Breakpoint julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle lokakuun 4. päivä.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Julkaisijat: