Uusi Magic the Gathering -peli saapui Live Arcadeen

Live Arcadeen ilmestyi keskiviikkona kolmen viikon tauon jälkeen kaksi uutta peliä: PlayStation 3:llekin julkaistu Magic the Gathering: Duels of the Planewalkers 2012 (800 Microsoft-pistettä) ja Adventures of Shuggy (800 Microsoft-pistettä).

Suositun korttipelin uusin peliversio Magic the Gathering tuo mukanaan joitakin uusia ominaisuuksia, kuten yhteistyöhenkisen moninpelitilan. Erilaisia muokattavia pakkoja peliin sisältyy kymmenen kappaletta.

Adventures of Shuggy
puolestaan tarjoaa tasoloikkamaista seikkailua. Nimikkohahmon tehtävänä on puhdistaa kartanonsa pelaajan avustuksella roboteista, zombeista ja muista örmykeistä. Pelattavaa riittää 100 huoneen verran. Lisäksi mukaan on pakattu kahden pelaajan kilpailullinen moninpeli ja samalla konsolilla pelattava yhteistyötila.

Viikon tarjous pistää pelaajat tanssimaan, sillä alennuksessa on aimo kasa lisäbiisejä Kinect-tanssipeli Dance Centraliin.

Viimeisen kolmen viikon aikana demoja on saatu Xbox Liveen peräti kaksi kappaletta. Kokeilemaan pääsee niin Fable III:a kuin Homefrontin moninpeliäkin. Games on Demandiin on sen sijaan ilmestynyt huomattavasti enemmän ladattavaa, kuten esimerkiksi Assassin's Creed Brotherhood, The Darkness ja joukko Kinect-pelejä.

Galleria: 

Kommentit

Pitääpä kokeilla saisiko MtG:n pakkoja nyt oikeasti muokata. Edellisessä osassa sai lähinnä päättää ottaako matseista tienattavia palkintokortteja pakkaansa vai ei.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi