Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Päivitetty 2.3. klo 09:00: Yhdysvaltain pelialan Entertainment Software Association -järjestö ilmoittaa, että heille tai heidän jäsenyrityksiinsä ei ole saapunut minkään sortin kutsua tapaamisiin. Vielä on siis epäselvää kenen kanssa Trumpin on määrä tavata ensi viikolla. ESA:n jäseniä ovat monet pelijätit, muun muassa Microsoft, Sony Interactive Entertainment, Nintendo, Capcom ja Epic Games.

Alkuperäinen uutinen:

Yhdysvalloissa äskettäin tapahtunut kouluammuskelu on synnyttänyt keskustelua veritekoihin johtavista syistä. Useampi poliitikko aina presidentti Donald Trumpista lähtien on osoittanut keihäänkärjen videopelien suuntaan, eikä tämä linja näytä ainakaan heti muuttuneen.

Valkoisen talon tiedottaja Sarah Huckabee Sanders on ilmoittanut Trumpin tapaavan pian pelialan johtajia asian tiimoilta. Yhtäkään pelivaikuttajaa ei mainittu nimeltä, joten vielä ei ole varmaa kenen kanssa presidentti aikanaan keskustelee. Lisätietoa on odotettavissa pian, sillä tapaamisia on suunniteltu ensi viikolle.

Asia on kirvoittanut sivustollamme blogin, jota lukemaan pääset tästä: Pelit tappavat ihmisiä? Videopelejä syyttelevän poliitikon ajatuksia voit puolestaan lukea tämän uutisen (klik) kautta.

Videoklippi, jolla Trumpin kommentoi videopelien ja elokuvien sisältöä, on katsottavissa alemman twiitin kautta. Jos Twitter-viesti ei näy kunnolla, klikkaa tästä.

https://twitter.com/cnn/status/966742099436752896

Kirjaudu kommentoidaksesi