Wallace ja Gromit Wiille ja PC:lle?

Gamedaily.com -sivuston mukaan Telltalen uusin peli julkaistaisiin pelkästään WiiWareen ja PC:lle. Wallace & Gromit's Grand Adventures on episodeihin jaettu peli, jossa nimihahmot Wallace ja Gromit kohtaavat mitä eriskummallisimpia tilanteita ja tapahtumia. Höhlän keksijän ja apaattisen koiran seikkailut vain näillä alustoilla ei ole vielä kiveen kirjoitettu, joten muillakin latauspalveluilla on vielä toivoa saada omat versionsa.

Varsinaisia tietoja pelistä ja päivämääristä ei artikkeli sisältänyt.

Galleria: 

Kommentit

Kyllä kelpaisi, Wallace ja Gromit on koko perheen matskua siinä parhaimmassa merkityksessä.

Jos huumori kukkii samalla tavoin kuin telkkarissa, niin suurin ihmetyksen ja surkuttelun aihe kuuluu, että miksi XO- ja PS-puoli jätetään vajaaksi? Ehkä tilanne elää tai sitten ei. Joka tapauksessa erinomainen lisä WiiWareen.

Asian ymmärtää jos kyseessä on jonkunlainen "hiirellänaksuttelu"peli. Kontrollien tekeminen sujuviksi muille voi olla haaste.

Tulevan tuotoksen pelityypistä ei ole mitään hajua, joten ylläoleva on arvailua.

Eiköhän se peli ole vanhan mallin seikkailua kuten Telltalen aiemmat pelit Bone, Sam & Max ja Strong bad's Cool Game.

Sam & Maxin ensimmäinen kausi tulee kohta Wiille ja samoin Strong Badin ensimmäinen episodi Wiiwareen joten miksei tämäkin viimeistään sitten koko paketissa, koska episodien mahtuminen Wiiwarelle kokorajoituksen takia voi olla ongelma. Tosin, jos Nintendolta on tulossa kohtapuoliin tilaratkaisu niin ehkäpä rajoituksetkin pienenevät.

Ainakin aiempia firman pelejä pelataan hiirellä tai osoittimella, joten siinä ehkä syy miksei firma vielä ole kehittänyt pelejä XO:lle ja PS3:lle (Edit: taisi sieltä joku CSI lisenssiroska tosin tulla). Eihän se este ole, mutta käyttöliittymä täytyy kuitenkin pistää uusiksi, eikä se siltikään yllä samaan. Näiltä konsoleilta ei myöskään ole juuri kokemuksia kyseisen genren myynneistä. Kommentit ovat kuitenkin olleet sen suuntaisia, että en ihmettelisi jos Telltalen pelejä nähdään vielä kaikilla konsoleilla.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi