Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Wii jauhaa voittoa alusta lähtien

Amerikan Nintendon Reggie Fils-Aime vahvistaa, että Wii tuottaa voittoa heti alusta lähtien. Toisin kuin kilpailijat Sony ja Microsoft, Iso N ei myy konsoliaan tappiolla missään vaiheessa.

"Tämä on todellakin hyvin erilainen filosofia verrattuna kilpailijoihimme. Olemme yhtiö, joka kilpailee vain interaktiivisen viihteen saralla, joten meidän on saatava voittoa kaikesta mitä teemme", Reggie saneli.

Nintendo myös uskoo saavansa tämän vuoden puolella neljä miljoonaa Wiitä kauppoihin. Ensimmäisenä uusi konsoli rantautuu Pohjois-Amerikkaan 19. marraskuuta, seuraavaksi Japaniin 2. joulukuuta ja Eurooppaan 8. joulukuuta.

Kommentit

Reggie on täysin Donkey Kong -lookalike. Plus pelkään Reggietä.

tietenkin tämä nostaa konsolin myyntihintaa, mutta eivätpä joudu ottamaan tappioita takas muullatavalla. esim. pelien ja oheisrääsän kautta. Nindendo pelaa varman päälle, turha sitä on hyvää firmaa riskeerata, vaikka ds myykin todella hyvin.

Ne ahneet pssskat! Ensin valehdellaan konsolin tekniikasta ja sitten kehuskellaan voittomarginaaleilla. Nintendon pitäisi ottaa mallia sellaisista rehellisistä hyväntekeväisyysjärjestöistä kuten microsoft ja sony.

Reggie on mun ponni.

"Nintendolla on pelaajan sydän", Saturo Iwata 2004. Ja pirunmoisen talousihmisen niin ikään...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi