Willem Dafoe liittyy Beyond: Two Soulsin näyttelijäkaartiin

Viime vuoden E3-messuilla paljastettu Beyond: Two Souls julkaistaan lokakuussa, kertoo Sony virallisessa PlayStation Blogissaan. Pohjois-Amerikassa tarkka julkaisuajankohta on 8. lokakuuta, Euroopan päivämäärän ollessa vielä avoinna.

Samalla Sony ilmoitti Oscar-ehdokas Willem Dafoen liittyvän pelin näyttelijäkaartiin. Willem esittää Nathan Dawkins nimistä valtion tiedemiestä, kenen vastuulla on Ellen Pagen esittämän Jodien yliluonnollisten kykyjen tutkiminen.

Pelistä julkaistiin myös uusi traileri, missä päähahmo Jodie ja Nathan tapaavat ensimmäisen kerran. Videossa näkyy lisäksi lyhyitä otteita pelin toiminnallisemmista kohtauksista.

Beyond: Two Souls on Heavy Rainista tutun Quantic Dream -pelistudion uusi psykologinen seikkailupeli. Nimike julkaistaan yksinoikeudella PlayStation 3:lle.

Galleria: 

Kommentit

Sony pelaa PS3:lle komeaa lopetusta. Beyond, Last of Us, GT6, GTA:V....

Itse siirtäisin kaikki PS4 julkkareiksi jos olisin Sony pomo... Hyvät pelit myyvät konsoleita... Julkaisun jälkeiseen hiljaiseloon ei vain ole varaa...

Taitaa nykyiseltä sukupolvelta toiselle kääntäminen olla melko suuritöinen (=rahakas) projekti, ja PlayStation 3:lla on heti valmis laitekanta kotiuttamassa pennoset pankkiin.

Lainatakseni HIMYMiä: Willem...DaFoeeeeeeeeeee, Willem...DaFoeeeeee! Ei mutta onhan tämä mielenkiintoinen projekti, kaksi viihdemaailmaa törmäävät selkeällä tavalla. Odotuslistan kärjessä, vaikka Heavy Rain olikin hieman kömpelöhkö, mutta loistava kokemus.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi