Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Vanhan kunnon Xbox Live Gold -jäsenyyden korvaava Game Pass Core on nyt linjoilla.

Xbox Game Pass Core heittää jäsentensä ulottuville peräti 36 nimikkeen valikoiman joko Xbox Onella tai Series X|S:llä tahkottavaksi. Mukana on Fallout 4:n, Halo 5: Guardiansin ja DOOM Eternalin kaltaisia isomman mittaluokan hittipelejä, mutta myös indiehelmiä Ori and the Will of the Wispsistä Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revengeen sekä tietysti Vampire Survivorsiin. Kokoelmaa on tarkoitus päivittää kahdesta kolmeen kertaa vuodessa.

Seitsemän euron hintaiseen Game Pass Core -jäsenyyteen sisältyy luonnollisesti myös mahdollisuus pelata verkossa kavereiden kanssa tai toki myös moisia vastaan. Tarkempia tietoja Xboxin tuotesivulta, täältä.

Lisätietoja Xbox Wire -tiedotteesta, täältä.

Kommentit

Olen hankkinut Xbox Live Gold -jäsenyyden kuukaudet lähes poikkeuksetta ostamalla kivijalkaliikkeistä 12 kk Xbox Live Gold -jäsenyyden fyysisiä kortteja kaupoista. Xbox Live Goldin tilalle tuli Game Pass Core, mutta sille tarkoitettuja fyysisiä kortteja en vielä ole löytänyt suomalaisista liikkeistä tai niiden verkkokaupoista. Salaliittoteoriani on, että Microsoft pyrkii siihen, että Xbox Live Goldin asiakkaat eivät päädy Core-asiakkaiksi, vaan Ultimate-asiakkaiksi, koska Core-tilauksen voi tällä hetkellä tehdä vain konsolin online-toiminnallisuuden kautta, koska fyysisiä kortteja ei näytä olevan olemassa Core-tilaajille eli tehdään siirtymä Coreen mahdollisimman hankalaksi.

Jos Xbox Live Gold -kortin lunastaa tässä vaiheessa, sen pitäisi kaiken järjen mukaan kääntyä suoraan 1:1 yhtä pitkäksi aikaa Xbox Game Pass Core -tilausta. Asiasta ei ole mitään virallista tiedotetta, mutta Redditin perusteella tämä näyttäisi ainakin toimivan juuri näin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi