Joulu on täällä. Toimituksemme lähettää lukijoille, foorumikävijöille ja yhteistyökumppaneille hyvän joulun toivotuksensa.

Jyri Jokinen

Tänä vuonna aion käyttää lyhyet joulun pyhät sukuloimalla Pirkanmaan maisemissa ja syömällä liikaa, varsinkin lanttulaatikkoa. Välipäivinä alan valmistella itselleni jo hyvissä ajoin joululahjaksi ostamaani Moleskine-muistikirjaa Bullet Journal -malliseksi henkilökohtaisen ajanhallinnan välineeksi. Yritän olla loppuvuoden ostamatta uusia pelejä vanhojen pelaamattomien lisäksi (RE: Backlog), paitsi jos oikein tosi kovasti haluan vielä jonkin tarjoustuotteen. Ja vaikka vuosi 2016 on kokonaisuudessaan ollut mahdollisesti paskin koko elinaikanani, on KonsoliFINin tiivistynyt toimitus ollut selkeä valopilkku. Ensi vuodesta tehdään vielä mahtavampi!

Tero Lepistö

Joulun tärkein agenda ylensyönnin takaamisen ohella on yrittää rauhoittua muutamaksi päiväksi, seurata lasten riemua ja viettää kiireetöntä aikaa läheisten kanssa. Kaikenkattavaan krääsään liittyvät lahjatoiveet ovat siirtyneet jo historiaan. Nykyisin paremmin palkitseekin jälkikasvun ylitsevuotavan innostuksen seuraaminen Korvatunturin kaikkivoipaa naavapartaa odotellessa. Lupauksia uudelle vuodelle en kehtaa tehdä, joten lyhyestä virsi kaunis: Kiitokset kaikille KonsoliFINissä pyöriville höpönassuille, että olette mukana luomassa Suomen parasta peliyhteisöä. Niin ja hyvää joulua – kinkusta säästämättä!

Petri Leskinen

Joulun ja uuden vuoden vietän perheen parissa. Otan muutaman lisäkilon Vihreistä kuulista ja lupaan keventää vuonna 2017. Harvemmin on tilaisuus kiittää ihmisiä, joten teen sen nyt. KonsoliFINin arvostelu- ja artikkelitoimituksen vetovastuullisena olen yhteydessä kymmeniin ihmisiin ympäri maapalloa, jotta arvostelijoilla olisi konsolin sisällä muutakin kuin pölyä. Kiitos siis kaikille yhteistyökumppaneille, pr-kontakteille ja maahantuojille avusta sekä tietenkin uutuuspeleistä. Ja kiitos kaikille toimituksen jäsenille, että olette paiskinut hartiavoimin juttuja ulos. Ja erityiskiitos tietty sinulle – ilman lukijoita ei olisi KonsoliFINiä!

A-P Kuutila

Joulu on hanurista! Kaikki teeskentelevät iloista ja ihmisiä on niin pirusti joka paikassa. Kaupassakaan ei mahdu edes pieraisemaan, kun on niin paljon porukkaa hössöttämässä kaiken maailman jouluostoksia. Koko kansakunnalle pitäisi määrätä yksi sapattivuosi joulusta, niin ehkä hommaan tulisi taas joku tolkku. Vai pahentaisiko se vaan tilannetta ja jengi hössöttäisi kahta kauheammin tauon jälkeen? Onneksi juhla kestää vain muutaman päivän ja sitten voikin taas palata normaaliin kotoisan harmaaseen arkeen. On minussakin sentään vielä hieman joulumieltä jäljellä, sillä hommasin koko suvulle lahjaksi HODOR-ovistopparit.

Jaakko Herranen

Jouluhössötys ei ole koskaan ollut lähellä sydäntäni, joten tänä vuonna pakenen moista syvälle Puolangan metsiin. Tarkoituksena viettää mukava kolmi- tai nelipäiväinen leppoisan kaveriporukan, mainion ruoan, hyvien juomien *köh köh* ja erinäisten pelien parissa. Mukaan on tarttunut ainakin hulvattoman hauskaksikin kehuttu Cards Against Humanity -korttipeli, Wii U Mario Karteineen ja Just Danceineen sekä oivat karaokemahdollisuudet uusine mikrofoneineen. Tästä on hyvä joulu tehty, luulen ma. Kiitos KonsoliFINin ylläpito ja lukijat kuluneesta vuodesta, olkoot vuosi 2017 vieläkin parempi. Yleensä en harrasta uudenvuodenlupauksia, mutta ensi vuoden tavoitteeksi voisin ottaa ainakin kahden reippaan uutisoijan rekrytoimisen osaksi hienoa yhteisöä. Kuka ottaa haasteen vastaan ­– vaikkapa heti tammikuussa?

Miia Lyyra

Joulussa parasta on ruoka. Rakastan syömistä, mutta en siitä seuraavaa ähkyä. Onneksi aatto osuu viikonlopulle ja töihin on palattava jo ensi viikolla. En siis ehdi syödä liikaa. Välipäivät hujahtavat työpaikalla, kunnes sitten pääsen lomalle. Tarkoituksena on pelata Nintendo Mini Classicilla sekä valita hyllystä pelattavaksi jokin vuosia avaamattomana roikkunut peli. KonsoliFINin suoratoiston päätoimittajana tahdon kiittää kaikkia striimaajia ja erityisesti katsojiamme! On ollut hienoa huomata, että kevään jälkeen olette ottaneet meidät avosylin vastaan Twitchin puolella. Me olemme jo yhtä suurta perhettä. Ainiin, joululahjaksi toivoin Omar-munkkeja.

Petri Kataja

Joulu on taas, vaikka vapaapäiviä onkin vain se yksi. Muistakaa syödä kaikkea hyvää, sen lanttulaatikon saa jättää väliin. Kiitokset kaikille ylläpidon jäsenille, lukijoille ja yhteistyökumppaneille tästä vuodesta. Ensi vuonna vielä kovempaa, komeammin, vauhdikkaammin ja päheämmin. Ja ainiin, pelatkaa niitä hyviä pelejä! Kuten vaikkapa leppoisaan joulurentoiluun sopivaa Animal Crossingia tai kehuttua Uncharted 4 -rymistelyä. Käykää syömässä hyviä purilaisia! Tai käykää katsomassa elokuvateatterissa yksi vuoden parhaista elokuvista, Arrival, vaikka kilpailu katsojista onkin kovaa.

Kiitos kuluneesta vuodesta, rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017!

Kirjaudu kommentoidaksesi