Odotettu ensimmäisen persoonan räiskintä Deathloop saapuu tässä kuussa, tarkemmin sanottuna 14.9. Trailerien katsomisen ohessa tulevaan voi valmistautua mitä mainioimmin kuuntelemalla pelin James Bond -tyylistä tunnusmusiikkia.

Deathloopista yleisesti: Peli kertoo Colt-nimisestä pyssysankarista, joka on jumissa aikaluupissa. Ja kuten aikaluupeilla on tapana, tämäkin toistuu ja toistuu ja toistuu yhtä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Jokainen luuppi päättyy Coltin kuolemaan, mutta hätä ei ole tämän näköinen, sillä muistikuvat edellisten kierrosten tapahtumista mahdollistavat kenties minimaalisen mahdollisuuden selviytymiseen.

Mutta se tunnusmusiikki! Pelin Deja Vu -tunnussävelmä on Sencitin ja FJØRAn yhteistyönä syntynyt kappale, joka sopisi mitä mallikkaimmin myös James Bond -elokuvan tunnariksi. Eikä haittaa, että kyseessä on noin muutenkin aikamoisen tarttuva ralli.

Kuunnelkaapa vaikka:

Spotify-muodossa kappaleen kimppuun pääsee tästä:

Ennakkomme Deathloopista maalaa kuvaa varsin odottamisen arvoisesta kokemuksesta. Toimittajamme Joonatan Itkonen pääsi tutustumaan nimikkeeseen joku aika sitten ja nimesi sen yhdeksi loppuvuoden kiinnostavimmaksi peliksi: On aika tappaa – Deathloopin ennakko lupaa kunnianhimoista toimintaa

Kirjaudu kommentoidaksesi