Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Pelivinkit elokuulle 2019

Tässä kuussa pelivinkit eivät ole pelkkää perinteistä indietarjontaa, sillä mukaan on otettava kaksi kovaa suomalaista. Torilla tavataan.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Elokuu 2019

Control (27.8.)

Remedyn suurprojekti Control jatkaa studion tutkimusmatkaa scifin ja kauhun välimaastossa. Tarinan keskiössä on New Yorkissa sijaitseva huippusalainen valvontayksikkö, joka joutuu outojen voimin valtaan. Yliluonnolliset asiat ja Twin Peaks -henkinen salaperäisyys ovat vahvasti läsnä Controlin käsikirjoituksessa. Ja onpa mukana muun muassa Martti Suosalo puhumassa rallienglantia. Kaikesta ennekkomateriaalista päätellen Control on kiehtova yhdistelmä tekijöiden edellisiä töitä, Max Paynea, Alan Wakea ja Quantum Breakia. Ei huono kombinaatio.

Studion kahdesta viimeisimmistä julkaisuista poiketen Control on saatavilla myös PlayStation-pelaajille.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Wreckfest (27.8.)

Pitkän tien Steamin Early Accessissa kulkenut ja sittemmin virallisesti julkaistu Wreckfest saapuu vihdoin myös konsoleille. Suomalaisen Bugbearin romuralli on vakuuttava taidonnäyte fysiikkapohjaisesta hurjastelusta ja hauskanpidosta. Tarjolla on iso nippu kulkupelejä, ratoja ja haasteita – niin kotisohvalla kuin verkossa. Konsolipainosta saatiin hioa tovi pidempään THQ Nordicin napattua teoksen siipiensä suojaan.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Blair Witch (30.8.)

Blair Witch Project -elokuva on yksi elokuva-alan suurista menestystarinoista. 1999 julkaistu, todella pienellä budjetilla tehty kauhuleffa pelotteli katsojiaan "oikeisiin" tapahtumiin perustuvalla tarinalla. Käsikameralla kuvattu jännäri ymmärsi, että eniten pelottaa se, mitä ei voi nähdä. Nyt Bloober Team jatkaa aihepiirin parissa uutuutensa kautta. Kadonneen tytön tapaus vie pelaajan synkkään metsään yhdessä luotettavan koirakaverin kanssa. Studion edelliset teokset – Observer ja Layers of Fear 2 – antavat uskoa, että Blair Witch on yksi loppukesän yllättäjistä.

Xbox Game Pass -tilaajat saavat teoksen käsiinsä heti julkaisussa.

Saatavilla: PC, Xbox One

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi