: Pelivinkit helmikuulle 2019

Metro Exodus, Far Cry New Dawn, Crackdown 3 ja Anthem edustavat helmikuun isoja julkaisuja, mutta mitä muuta talvilomalla voi pelata?

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Helmikuu 2019

Observer (07.02.)

Tieteisdekkari Observer esittelee bladerunnermaisen tulevaisuuden näkymän nyt myös Switchillä. Murhatutkimuksesta starttaava tarina vie pelaajan syvälle ihmismielten syvyyksiin, sillä pääosan kovaksi keitetty poliisi kuuluu osastoon, jolla on lupa hakkeroida syyllisten ja miksei myös syyttömien aivoihin. Xbox One -version arvostelun voi lukea täältä.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Xing: The Land Beyond (12.02.)

PlayStation VR -omistajille tarjoillaan kauniita maisemia ja hankalia pulmia ratkottavaksi. Aiemmin PC:lle ilmestynyt Xing: The Land Beyond jäi alkuperäisen julkaisun aikaan suhteellisen pienelle huomiolle. Ehkäpä konsoliversio joka toimii myös ilman PSVR-päähinettä löytää paremmin pelaakakunnan käsiin.

Saatavilla: PC, PlayStation 4

Q.U.B.E. 2 (21.02.)

Yksi viime vuosien parhaista pulmapeleistä, Qube 2, saapuu nyt myös Nintendo Switchille. Erinäköisiä fysiikkaan pohjautuvia aivopähkinöitä ratkotaan mysteerisessä ympäristössä keskellä avaruutta. Tyylikäs kokonaisuus viihdyttää, kuten Xbox One -version arvostelussa kerrotaan.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Trials Rising (26.02.)

Uutta Trialsia saatiin odotella muutama vuosi, mutta vihdoin kotimainen hittituote on taas täällä. Helppo oppia, vaikea hallita -sarjaan kuuluva taitopeli on edelleen Redlynx-studion käsialaa, vaikka apuja on saatu aiempaa enemmän myös Ubisoftin Kiovan osastolta. Kaava on pysynyt samana, mutta tällä kertaa temppuillaan tutuilla nähtävyyksillä ja maamerkeillä eri puolella maailmaa.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi