: Pelivinkit joulukuulle 2020

Yksi massiivinen peli on dominoinut keskustelua koko joulukuun, vaikka muutakin ilmestyi pimeyden keskelle – varsinkin Game Passin valikoimaan. Kiitos menneestä vuodesta rakkaat lukijat. Hyvää uutta vuotta!

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Joulukuu 2020

PHOGS! (3.12.)

Hupsun kaksipäisen koiran seikkailu tarjoaa Game Passin kautta hauskaa ja suhteellisen helppoa pulmailua. Toinen analogitatti ohjaa punakaulapantaista koiraa, toinen sinistä. PHOGS on oiva teos varsinkin nuoremmille pelaajille.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Call of the Sea (8.12.)

Tyylikästä Firewatchia hieman muistuttava Call of the Sea -seikkailu esittelee kauniita ympäristöjä, selkeitä pulmia ja ripauksen myös kosmista kauhua. Kuuluu myös Game Pass -valikoimaan.

Saatavilla: PC, Xbox One, Xbox Series S|X

Unto the End (9.12.)

Yksinäisen miehen matka kotiin ei ole helppo taival Unto the Endissä. Vastaan asettuu niin fyysisiä esteitä kuin vihamielisiä vastuksia, joiden miekan iskut tappavat varomattoman taistelijan. Kuuluu Game Passin valikoimaan.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Haven (9.12.)

Oikeastaan kaikille alustoille julkaistu Haven liukuu sulavasti uudelle kuin vanhallekin konsoliraudalle. Kauniit grafiikat, eeppinen avaruustarina ja paljon tutkittavaa. Tämäkin löytyy Game Passista.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X

Alba: A Wildlife Adventure (11.12.)

Mikäpä olisi parempi tapa lopettaa vuosi 2020 kuin nauttia Alba-tytön positiivisesta luonnonsuojelukampanjasta? Saaren pelastusoperaatio tarjoaa rentouttavaa puuhastelua ja villieläinten valokuvaamista ilman kiirettä.

Saatavilla: iOS, PC

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi