Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Pelivinkit lokakuulle 2018

Haluatko vaihtelua Assassin's Creedin, Call of Duty'n, Red Dead Redemptionin ja Forzan kaltaisille aikasyöpöille? Niin minäkin, ja onneksi lokakuussa ilmestyy muutama todella mielenkiintoinen indiejulkaisu.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Lokakuu 2018

Astro Bot: Rescue Mission (02.10.)

Jo aiemmin PSVR:llä ihastuttaneet pikkurobotit ovat saaneet itselleen täysimittaisen tarinan. Astro Bot pudottaa pelaajan keskelle avaruuteen sijoittuvaa tasoloikkaseikkailua, ja Jyrin arvostelu listaa, mikä virtuaalitodellisuuteen nojaavassa teoksessa on niin hienoa ja mullistavaa.

Saatavilla: PlayStation 4 (PSVR)

The Missing: J.J. Macfield and the Island of Memories (11.10.)

Kukapa ei muistaisi Swerya, tuota sympaattista japanilaista, jonka Deadly Premonition on jopa päätynyt Guinnessin ennätystenkirjaan. Sweryn oma indiestudio julkaisi lokakuun alussa ensimmäisen kokomittaisen pelinsä, unenomaisen The Missingin. Tasoloikintaa ja kevyitä pulmia yhdistelevä teos on taattua, absurdia laatua omaperäiseltä pehinkehittäjältä.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Reigns: Game of Thrones (18.10.)

Reigns-sarja on kahdessa edellisessä osassa kurittanut valtakuntaa niin kuninkaan kuin kuningattaren roolissa. Korttipelimäinen Reigns: Her Majesty viihdytti erinomaisen käsikirjoituksensa ja hulvattoman huumorinsa ansiosta. Uutukainen jatkaa samaa kaavaa, mutta teema on lainattu HBO:n hittisarja Game of Thronelta. Formaatti toimii hienosti tuttujen tv-hahmojen kautta, eikä kuoleminen ole ollut pitkään aikaan näin hauskaa.

Saatavilla: Android, iOS, PC

Return of the Obra Dinn (18.10.)

Kantaaottava Papers, Please nosti Lucas Popen nimen indiepelinkehittäjien kartalle, ja herran uusin teos jatkaa omalaatuista linjaa. Yksinkertainen mutta lumoavan kaunis ulkoasu iskee ensimmäisenä silmään, kun 1800-luvulla kadonneen laivan kohtaloa tutkitaan takaumien kautta. Tavoite on ratkaista miehistön jäsenien henkilöllisyydet ja kohtalot traagisia tapahtumia seuraten.

Saatavilla: PC

Viime kuun tarjonnasta kannattaa tutustua ainakin Alkon julkaisemaan kotimaiseen Lydiaan mobiililaitteilla.

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi