: Pelivinkit lokakuulle 2021

Moni pienempi peli jää syksyn peliruuhkan jalkoihin. Muistakaa siis tukea itsenäisiä pelintekijöitä, vaikka Call of Duty ja Battlefield vetävätkin puoleensa.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Lokakuu 2021

Jett: The Far Shore (5.10.)

Kaukaiselle planeetalle sijoittuva Jett: The Far Shore jakaa mielipiteitä. Komea audiovisuaalinen toteutus kompuroi pelattavuudessa, mutta tarjoaa mielenkiintoisen matkan tuntemattomaan. Lue pelin arvostelu täältä.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Hell Let Loose (5.10.)

Kuukauden PlayStation Plus -valikoimaan kuuluva Hell Let Loose erottuu indiepelien normaalista ennakkokäsityksestä, sillä räiskintä tarjoaa vaikuttavaa graafista loistoa ja laajoja moninpelitaistoja. Vakuuttava debyytti australialaiselta Black Matter -studiolta.

Saatavilla: PC, PlayStation 5, Xbox Series S|X

Inscryption (19.10.)

Korttipelipohjaisen Inscryptionin synkät ja veriset pulmat vaativat taitoa ja hermoja. Daniel Mullinsin edelliset pelit, Pony Island ja The Hex, yllättivät innovativiisillä ratkaisullaan, joten lähtökohdat Inscryptionille ovat hyvät.

Saatavilla: PC

Moonglow Bay (26.10.)

Rentouttavaa ja leppoisaa fiilistä, kalastusta ja sympaattisen kulmikasta grafiikkaa. Sitä tarjoaa Moonglow Bay, joka lisätään julkaisupäivänä Xbox Game Passin valikoimaan. Ei kun matoa koukkuun.

Saatavilla: PC, Xbox One, Xbox Series S|X

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi