Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Pelivinkit tammikuulle 2017

Loppuvuoden peliruuhkasta johtuva krapula näkyy selkeästi tammikuun hiljaisella julkaisulistalla. Pelaajat keskittyvät joulupaketeista tai alennusmyynneistä napattuihin nimikkeisiin. Nyt on myös hyvä hetki purkaa vuoden kenties useammankin aikana kertynyttä pelipinoa. Ei tammikuu kuitenkaan täysin kuollut ole.

Pois mukavavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Tammikuu 2017

Gravity Rush 2 (18.1.)

Alun perin Vitalla nähty Gravity Rush julkaistiin Remastered-versiona PlayStation 4:lle viime vuoden aikana, ja nyt jatko-osa sivuuttaa käsikonsolin kokonaan. Tarina jatkuu suoraan siitä mihin avausosa jäi. Heksevillen kaupunki kuin myös päähahmo Kat ovat tarinan keskipisteessä, eikä painovoimaa uhmaavaa toimintaakaan ole unohdettu. Ensimmäisen pelin ystäville Gravity Rush 2 on varma valinta, sillä jatko-osa on ensiarvostelujen perusteella oiva jatkumo PlayStationin yksinoikeussarjalle.

Saatavilla: PlayStation 4

Resident Evil 7: biohazard (24.1.)

Resident Evil 7 ei täysin osu artikkelisarjan henkeen, sillä kauhunimike on periaatteessa AAA-kaliiperin julkaisu – mutta pelin VR-tuki on mainitsemisen arvoinen ominaisuus. Ensimmäistä kertaa varteenotettava pelisarja esittelee tuen PlayStation VR:lle koko kampanjan ajaksi, eikä vain erillisenä tekniikkademona. Ensitestien perusteella kokemus on tosin kaksijakoinen: immersio on vahva, mutta matala resoluutio ja pahoinvointia aiheuttava kamera saattavat pilata lopputuloksen. Niin tai näin, uusin Resident Evil näyttää lupaavalta.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue (24.1.)

Melkoisen nimihirviön taakse kätkeytyy kolmesta Kingdom Hearts -pelistä koostuva kokoelma, joka pohjustaa ja tutustuttaa pelaajat tulevan Kingdom Hearts III:n juoneen. Runkona paketissa on HD-remasterointi Dream Drop Distancesta ja kylkeen on upotettu lyhyemmät osuudet, jotka syventävät tarinaa ennestään. PlayStation 4:lle yksinoikeudella ilmestyvä saaga yhdistää Disneyn klassisia piirroshahmoja kuin myös Final Fantasyn tarinakehystä. Pakkohankinta kaikille sarjan faneille.

Saatavilla: PlayStation 4

TowerFall Ascension (25.1.)

PlayStationilla ja PC:llä jo aikoja sitten ihastuttanut TowerFall Ascension ilmestyy vihdoin Xbox Onen omistajien iloksi. Pakettiin on myös upotettu Dark World -laajennus, joten hupia riittää pitemmäksi aikaa. Hektinen TowerFall on parhaimmillaan kaveriporukassa nautittuna, vaikka yksinpeliinkin saa upotettua aivan liikaa aikaa. Samalla ruudulla tapahtuva nuolihippa vaatii tarkkaa silmää ja nopeita refleksejä. Indietitteliin sopii mainiosti kuvaus "helppo oppia, vaikea hallita".

Saatavilla: PC, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One

Viime kuun tarjonnasta kannattaa tutustua ainakin The Walking Deadin uuden kauden avaukseen, ikuisuusprojekti The Last Guardianiin sekä Stardew Valleyn konsoliversioon. Lukaise myös Pois mukavuusalueelta -joulukalenteriluukku. Hyvää alkanutta pelivuotta 2017!

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi