Oblivion-faneille uutta sisältöä ilmaiseksi

Roolipelihitti The Elder Scrolls IV: Oblivion saa jälleen lisäsisältöä ja kyseinen paketti on rajoitetun ajan ladattavissa ilmaiseksi. Jo kuudes lisäpaketti kulkee nimellä Fighter's Stronghold ja se antaa pelaajalle kokonaan oman linnan Chorrolin länsipuolelta. Linna sisältää luonnollisesti lukuisia eri huoneita kuten makuukammarin, ruokasalin, viinikellarin, parakit sotilaille, oman harjoitushuoneen, antiikkisen Dwemer-tyylisen sepän pajan sekä piilotettuja käytäviä ja muita salaisuuksia tutkittavaksi. Linnan jokainen huone on myös kalustustonsa osalta täysin päivitettävissä.

Linna tarvitsee tietysti omat soturinsa ja tätä tarkoitusta varten pelaajan käytössä ovat Knights of the True Horn -joukot jotka partioivat linnan mailla ja ottavat pelaajalta käskyjä vastaan.Muita avustajia linnassa edustavat oma viiniekspertti jonka juomilla voi taisteluun hakea rohkaisua, kunto-ohjaaja jonka kanssa voi sparrata liikkeitään sekä eläinten täyttäjä jonka avulla linnan saleja voi sisustaa

Fighter's Stronghold ilmestyy ensi maanantaina eli 15.10 ja sen saa viikon ajan ladattua ilmaiseksi. Viimeiseksi jäävän lisäosan hinnoittelua ilmaisen jakson jälkeen ei ole vielä vahvistettu. The Elder Scrolls IV: Oblivion ilmestyi Xbox 360:lle viime vuoden maaliskuussa, ja pari viikkoa sitten kauppoihin saapui The Game of the Year -painos jossa on aikaisemmin julkaistuja lisäosia valmiiksi mukana.

Galleria: 

Kommentit

Vielä kun sais tätä lisäsisältöä PS3:lle. Sen verran hyvä peli on kyseessä, että vois ostellakkin noita.

"Since were talking about DLC, I thought Id update you with whats going on with the PS3 version of Oblivion. We are close, very close to working something out to bring Shivering Isles to PS3 owners. That may be in downloadable form via PSN, or as a standalone retail disc, or both. I cant say definitively yet that it will happen, and I definitely cant say when. But its looking good, and hopefully well have good news soon. Dont have anything I can tell you about any other DLC, but Shivering Isles is the one we get asked about all the time, so I at least wanted to update folks on that." -BethBlog

samasta blogi merkinnästä tämä kuitenkin on.

Hieno homma, että tulee vielä jotakin. Harmi vaan, että tuo ei taida tuoda lisää tehtäviä.

Kaikki ilmainen on aina plussaa, vaikka ei toisikaan tehtäviä tai muuta pidempiaikaista hupia.

Tämä pitää muistaa ladata.

tuleeks pleikallekki ilmaseks?

Jaahas, en ole vieläkään kyseistä peliä pelannut läpi. En ole edes aloittanut sitä vielä kunnolla (löytyy collector's edition joka ostettiin heti kun kauppoihin tuli) mutta kaikki lisäsisältö löytyy ja tämäkin on pakko ladata. Sitten voisikin ruveta pelaamaan, vihdoinkin.

Heh, en ole pelannut kyseistä peliä, mutta peli vaikuttaa oikein laajalta. Varsinkin kun lisäsisältöä tuntuu tulevan koko ajan. :)

Sisältö on nyt julkaistu, mutta vain valikoiduilla alueilla jälleen jostain käsittämättömästä syystä.

http://www.majornelson.com/archive/2007/10/15/in-game-content-oblivion-f...

No just joo, ei tarvitse sitten tätä ladata. Toivoa sopii, että tuon vielä ilmaiseksi saa Suomessakin!

Hyvinpä tuo näytti USA-storesta ladattuna toimivan Euro-Oblivionissa. Jos M$ tästä bannaa, niin bannatkoon.. (tosin en usko). PAL-alueita on mukana, joten aluekoodilukitusta ei olisikaan voinut käyttää.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi