Liven 5-vuotissynttäreillä lahjoja vieraille

Microsoft juhlistaa huomenna torstaina 15.11.2007 Xbox Liven viisivuotista taivalta "Live is 5ive" -tapahtumalla. Sen kunniaksi jokainen Liven yli kahdeksasta ja puolesta miljoonasta jäsenestä pääsee lataamaan Carcassonnen Live Arcadeen ilmaiseksi torstain 15.11.2007 kello 10:01 ja lauantain 17.11.2007 kello 9:59 välillä.

Lisäksi Liven kauppapaikalle tulee tarjolle ilmaisia teemoja. Teemoissa ovat aiheena sen tunnetuimmat pelit vuosien varrelta. Mukana ovat Return to Castle Wolfenstein, Gears of War, Ghost Recon 2, Halo 2 ja Mech Assault. Kuvia teemoista on tarjolla lähdelinkin takaa.

Microsoft on vielä päättänyt jakaa kiitoksena 500 MS pistettä ja muuta erityistä sisältöä jokaiselle vuoden 2002 julkaisusta saakka mukana olevalle jäsenelle, jolla on edelleen sama kulta-Live käytössään.

Live is 5ive -tapahtumaan kuuluu lisäksi erilaisia kilpailuja sekä Live-pelejä pelintekijöitä vastaan.

Galleria: 

Kommentit

Harmi kun tuo Carcassonne on tullut ostettua jo aikapäiviä sitten. Mutta mainio peli silti, suosittelen ehdottomasti.

Sama täällä. Joku toinen vaihtoehto olis ollu kiva. Tai miksei vaikka vapaavalintainen peli Live Arcadesta.

Mullapa ei oo. Jee! Free game! :D

Itsellä tuo Carcassone on vaan pahvilaattoina. Pitänee käydä heti hakemassa.

Kappas sentään! Carcassonnen olenkin pitkään suunnitellut ostavani. Säästyypähän nekin rahat.

Jeah, pitää ladata kaikki ilmainen matsku kovolle.

Pitipähän pitkästä aikaa käydä live aikaa ostamassa kaupasta, kun tullut noita uusia pelejä niin paljon, joita myskää netissä.

Jaahas, saas nähdä saavatko Euro-betasta lähtien mukana olleet noi 500p.. Noh joka tapauksessa hieno homma, että antavat Carcassonnen ilmaiseksi kaikille !

Ilmanen peli kelpaa aina.
Eipä ole mikään pettymys ettei tuota 500mp saa..

Hmh, onkos nyt se ilmainen live-viikonloppu samalla? :p

Xtival-viikonloppu on viikon päästä: http://www.konsolifin.net/uutinen.php?site=xbox&id=3100

Hienoa! Boksi on edelleen saksanmaalla huollossa. Ei paljon Carcassonea sun muita ilmaiseksi latailla tuolla aikavälillä.. Onhan tässä tullut jo Livestä makseltua kohta neljä vuotta ja näin siitä sitten kiitetään.

Voisivat kyllä mielestäni ottaa huomioon ne käyttäjät joilla on kone takuuhuollossa. Ei se ole itsestä kiinni. 360:sten hajoamisprosentti kun ilmeisesti tuntuu olevan aika korkea, niin luulisi jonkun edes ottavan sen huomioon.

ihan hyvä juttu noi ilmaset jutut harmi että kilpailut on vaan amerikkalaisille

Clansman: Onhan tuo hanurista, mutta koska asiakaspalvelusta on tuskin apua niin koita toista keinoa. Eli jos jollakin kaverilla lähistöllä on myös XO, niin käy lataamassa ensin profiilisi hänen koneelle ja sen jälkeen lataa Carcassonne siellä. Sitten kun saat oman koneesi takaisin, menet vaan ja lataat lataushistoriastasi pelin uudestaan. Kun sen koko version on kerran ladannut, sen voi ladata myös uudestaan, oli se enää ilmainen tai ei.

Verkon yli ei edelleenkään kannata lähetellä omia tunnuksiaan kenellekään, ettei joudu huijatuksi.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi