Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

GDC 08: GTA IV:n ensimmäinen episodi elokuussa

Computer and Video Games -verkkosivusto kertoo Microsoftin GDC-puheessa paljastuneen, että Grand Theft Auto IV:n ensimmäinen lisäepisodi ilmestyy ladattavaksi elokuussa. Kyseessä on ensimmäinen Xbox 360:n kahdesta yksinoikeusepisodista.

GTA IV julkaistaan 29. huhtikuuta Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

Galleria: 

Kommentit

Saa nähdä kuinka ilmatiiviin sopimuksen Microsoft on tehnyt, varmaan Rockstar haluaisi päästä myymään "lisäosia" myös pleikkaripojille. Ennen oli kaikki paremmin kun peli piti ostaa vain kerran...

Niin mutta uskon että MS kyllä pitää noista kiinni :D

Sepäs vasta olisikin reilua toimintaa että MS maksaa 50 milliä siitä, että nuo lisäykset tulevat vain Boxille, mutta Rockstar myy oikeudet myös Pleikkarille. :D Mulle on henk. koht. ihan sama tuleeko PS3:lle vai ei, kuhan Räxboxille tulee. Ikinä en ole ennen tommosia ostanut mutta jos tästä kehkeytyy niin fantastinen peli mitä vaikuttaa niin siihen on pakko saada kaikki.

"Ennen oli kaikki paremmin kun peli piti ostaa vain kerran..."

Kyllähän koko pelin saa nytkin kertaostoksella, aivan kuten Oblivionin kanssa. Lisäosat on nyt vaan yleistyneet kun sellaisten jakelu on mahdollista. Jätän kyllä hankkimatta vaikka sarjan fani olenkin, ellei sitten joskus tule poistettua alelaarista joku "super edition" jossa kaikki osat on levyllä mukana, tyyliin Oblivion GOTY-versio. Sieltähän se tulee jossain vaiheessa aivan varmasti.

"Ennen oli kaikki paremmin kun peli piti ostaa vain kerran..."

Kyllä omaa mieltä ainakin lämmitti kun alkuperäiseen Diabloon tuli Hellfire -lisäosa.

"Saa nähdä kuinka ilmatiiviin sopimuksen Microsoft on tehnyt, varmaan Rockstar haluaisi päästä myymään "lisäosia" myös pleikkaripojille. Ennen oli kaikki paremmin kun peli piti ostaa vain kerran..."

Kysehän on vaan kahdesta yksinoikeuslisäosasta. Siispä kyllä niille pleikkaripojillekin lisäepisodeja tullaan myymään.

Oon kyl käsittäny, et lisäosia tehää vaan boxille... Jos ne piies 3:lle julkastaa ni ehkä sit yli puolen vuoden viiveellä.

Olen käsittänyt näiden kahden lisäosan olevan kokeilu. Jos menekki on hyvä niin myöhemmin myös Pleikkarille ilmestyy DLC:tä... Luulisi kaupaksi menevän, ainakin jos hinnoitellaan järjellä.

Maksullisen lisämateriaalin merkitystä liioitellaan aivan tarkoituksella. Varsinainen peli on kuitenkin siellä levyllä. Ainoa mihin tälläistä tauhkaa tulee hankittua ovat verkkopelit.

Meikää ei hetkauta yhtään tuleeko näitä lisäosia myöhemmin PS3:lle vaiko ei, boxille ne kuitenkin hankin. Ja yleensäkin nämä lisäosat ovat hieno lisä, itse ainakin diggaan. Tulee osteltua jokaiseen peliin minkä omistan niin kaikki lisäosat mitä ilmestyy (paitsi GH biisipaketteja ja jotain EA:n huijaussysteemejä)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi