Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Analyytikko: EA ottaa Take-Twon vaikka väkisin

Wedbush Morgan Securitiesin analyytikko Michael Pachter uskoo, että Take-Two Interactive päätyy lopulta Electronic Artsin omistukseen.

- Take-Two ei viime vuosina ole tehnyt paljoa rahaa. Sillä ei ole paljoa käteistä ja uskon, että vaati heiltä paljon tienata dollari osakkeelta tänä vuonna. Take-Two tienaa aina paljon kun he tekevät uuden GTA:n, mutta ilman GTA:a rahaa ei tule. He kuvittelevat pystyvänsä kilpailemaan EA:n kanssa urheilupeleissä, mutta uskoisin yhtiön lopulta joutuvan lopettamaan niiden julkaisun, Pachter povasi.

- Uskon että suurin osa Take-Twon osakkeenomistajista on valmis ottamaan vastaan EA:n 26 dollarin tarjouksen osakkeelta. En usko kenenkään tarjoavan enempää, enkä usko Take-Twon pystyvän tekemään mitään sen estämiseksi, Pachter päätti kesken brunssia antamansa haastattelun.

Galleria: 

Kommentit

Segan urheilupelien perilliset 2k-sports EA:n halutuun ?

Ei ikinä! Nyt pomot järki käteen. Jos yhtiö pitää myydä, niin pilkkokaa se palasiksi: myykää vaikka Ubille urheilupelit ja loput sitten EA:lle, jos pakko on.

EA:lla on rahaa ottaa Take Two vaikka väkisin. Mutta pitäkää edes 2k-sarjat hengissä.

Joo toi on kyllä huono homma, kun alkaa olemaan sitten taas monopoli EA:lla urheilupeleihin ja sen tietää mitä siitä taas seuraa. Samaa paskaa kuin EA:n NHL:t ennenkuin 2K-sarjat alko laittaa kampoihin ja EA:n alko olee pakko petrata.

Pachter nyt on aina löpissyt vaikka mitä, ja ainahan voi ennakoida asioita oman mielen mukaan, eikös pikku planeettamme pitänyt poksahtaa 2000-luvulla, ja tietokoneiden seota jne.. :)

http://finance.yahoo.com/q?s=TTWO

Osake noussut jo yli EA:n tarjouksen. Nousua tänään 52%.

Tämä olisi kyllä maailman hirvein tapahtuma konsoliurheilun ja etenkin laadukkaan lätkän ystäville :). Toivotaan ettei tule tapahtumaan.

Kyllä EAlla on sen verran maaginen kosketus että kyllä ne saisi GTAnkin tyrittyä jollain tapaa. 2K koris on myös aika susi korispeliksi, mutta kuitenkin valovuoden edellä sitä hirvitystä joka nykyään kantaa Liven nimeä. Jos jättäisivät nämä kaupat tekemättä.

Juu näkihän sen miten kävi kun ESPN lisenssi meni EA:lle. Selostajat paskeni urakalla, siis siinä mielessä, että toistivat samaa liian usein. Kun taas 2k puolella ollessaan Bilillä ja Garyllä riitti varmaan monen tunnin edestä enemmän sanottavaa..

Ja loppujen lopuksi 2k lätkäpelit vievät myös pelattavuudessa ja kentän tapahtumissa EA:ta 6-0. Sama se sille, vaikka grafiikka onkin vähän huonompaa. Eli lyhyesti sanottuna, ei kauppoja kiitos.

Sais kilpailuvirastot pikkuhiljaa puuttua tähän kilpailijoiden markkinoilta ostamiseen

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi