Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

E3 2008: Uusi Pikmin tulossa

Pelisivusto Kotaku tietää huhuilla Nintendon E3 2008 -messualueelta, että japanilaisjätin ehtymätön visionääri ja ideanikkari Shigeru Miyamoto olisi ohimennen vahvistanut uuden Pikmin-osan olevan kehityksessä.

Kysyttäessä Gamecuben vuoden 2001 -debyyttihitiksi nousseen söpöstelystrategian kolmososalle tarkennusta, Miyamoto kuittaa lyhyesti:

- Me jatkamme kaikentyyppisten pelien luotaamista sillä silmällä. Ja kun sellaisen aika on, me myös julkaisemme sen. Me teemme nyt Pikminiä.

Galleria: 

Kommentit

Jipii!!...ehm, mie en ole pelannut aiempia osia...mutta silti jipii!!

Joo, tuli seurattua tuota liveblogia Nintendon private-tilaisuudesta ja noin se Shigge tosiaan taisi sanoa. Harmi, että oli ainoa mielenkiintoinen juttu koko säälittävässä tilaisuudessa, eikä peliä edes esitelty millään tavalla. Mitä ilmeisimmin kehitys ei ole vielä kovin pitkällä, tai sitten pelaajat haluttiin vain pitää jännityksessä.

Pitäähän pommeja jättää Tokio Game Show-messuille.

Siis ei helv.. eivät voineet julkistaa näitä tuos e3konferenssissaan?? Kaikille jäi vaa paskamaku suuhu siitä ja nyt sen jälkee tippunu vaikka mitä julkistuksia, mut kaikki muut muistaa vaa huonon konferenssin :\ Nooh eipä oo väliä.. hienoa että saadaan uus pikmin! :) Ja Elebits DSlle! :)

Jotenkin jäi kyllä karvas maku siitä E3 konfressista. Ei riitä ymmärrys miksi näitä viimeaikaisia uutisia ei ole voitu käsitellä itse tapahtumassa.

^ Varmaan siksi että Nintendolla ei ole mitään kunnollista näytettävää vielä noista (Zelda, Mario tai Pikmin). Eivät halua näyttää ihan raakileita kun tietävät odotukset.

jes olen odottanut tätä jo 2 vuotta

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi