Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Capcom otti opiksi Dead Rising -tekstijupakasta

Lost Planet -moninpelidemo sai standardiresoluutioisia telkkareita käyttävät pelaajat nostamaan taas äläkän liian epäselvistä teksteistä. Monet valittivat, ettei ottelun tilanneseurannasta saanut selvää. Samankaltainen ongelma tuli esiin Capcomin toisen Xbox 360 -nimikkeen, Dead Risingin yhteydessä.

Yhtiö on kuitenkin ilmeisesti ottanut opiksi virheistään ja saamastaan palautteesta. Lost Planetin kokoversio nimittäin tunnistaa SDTV-resoluution, ja säätää tekstien koon niin, että pienemmälläkin ruudulla niistä saa selvää sekä yksin- että moninpelissä. Vastaavaa ominaisuutta ei löytynyt demosta.

Galleria: 

Kommentit

erittäin helmi homma, ite en ole sijoittanut viel HD telkkuun syystä jos toisestakin joita nyt en ala luettelemaan :) ärsytti kyllä dead risingissa kun teksteistä ei saanut mitään selvää :)

ja ärsyttää edelleen jahka saan dead risingin konsolini sisään ja pääsen pelailemaan:P homma on vasta alkutekijöissään häpeäkseni :)

hyvä homma SD-töllön omistajille, mutta onko tässä tapauksessa tarpeellista näyttää tota tulostaulua jatkuvasti ruudulla ?

Oleanteri: Hieman samaa mietin, sillä tuohan vie jumaliste puolet ruudusta tuollaisenan :D Miksei voisi vain käyttää perinteistä ratkaisua eli back-napilla saa tulokset esiin halutessaan. Demossahan backilla esiin tuli valikko, josta voitiin muuttaa asetuksia, eikä startilla ollut mitään käyttöä.

Saisivat laittaa päivityksenä Dead Risingiinkin.

No pziuz, PS3 versiossa sitten kaikki kunnossa ;)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi