EA lipsautti: Mass Effect 3 paljastuu huomenna

Electronic Artsin verkkokauppa näyttää ottaneen varaslähdön paljastamalla Mass Effect 3:n omia aikojaan. Peli julkistetaan virallisesti mitä todennäköisimmin Video Game Awardsissa lauantaina.

Sivustolta bongattu tuotekuvaus antaa ymmärtää, että trilogian päätososassa komentaja Shepardin täytyy kerätä galaksin sivilisaatiot yhteen ja vallata Maa takaisin vihamieliseltä konerodulta.

Verkkosivuilla ei anneta Mass Effect 3:lle hintaa tai julkaisupäivää, mutta pelin alustoiksi on merkitty Xbox 360, PlayStation 3 ja PC.

BioWare on kiusoitellut pelaajia VGA-tilaisuuden lähestyessä videoilla ja kuvilla, joista osa on voitu liittää Mass Effect -universumiin. Lisäksi Electronic Artsin venäläisen haaran on kerrottu jo ehtineen lupailla sarjan kolmannen osan julkistusta huomiselle.

Mass Effect 2 ilmestyy PlayStation 3:lle 20. tammikuuta.

Galleria: 

Kommentit

Do dii. Hunajata - ja rehellisesti multina tällä kertaa.

Kuulostaapi eeppiseltä.

Kuinka yllättävää!

"Vallata Maa takaisin"?? Käyttävätkö Reaperit forerunnereiden Maahan piilottamaa Arkkia ilmestyäkseen paikalle ykskaks?

Loistava kuvavalinta uutiselle! :-D

Eikös Mass Effectin pitäny olla Boksin pelejä pelkästään?

"Vallata Maa takaisin"?? Käyttävätkö Reaperit forerunnereiden Maahan piilottamaa Arkkia ilmestyäkseen paikalle ykskaks?

eikös ne forerunnerit ollu halossa vai onko ne soluttautunu tähänkin peliin :)

Miksi Maa? Aina Maa on pulassa, olisi kivempaa jos vaikka jotkut alienit yrittäisivät rekrytoida ihmisiä ja muita olentoja jotta heidän kotiplaneettansa voitaisiin pelastaa ja mukaan saataisiin paljon vakavammin vaikuttavia valintoja esim. auttaako ollenkaan jonka seurauksena saattaisi käydä siten että kaikki muut kääntyvät sinua vastaan tai eivät auta sinua jos itse joudut pulaan. Voisi ihmiset olla joskus enemmän sivuosassa näissä avaruusseikkailuissa eikä koko aikaa vetämässä johtajan roolia.

Olen yllättynyt. Trilogialle tulee kolmas osa...

Ei se maa oo aina pulassa, tässä pelisarjassa ensimmäinen kerta kun kotipallolla edes viitsitään käydä. Kuuta lähemmäks ei olla päästy. Ite odottelen ainakin innolla. Toivottavasti on jossain ykkösen ja kakkosen välimaastossa ainakin valikot.

Timppa: Eikö Mass Effect sitten ole Boksin pelejä pelkästään (pl. PC)?

Ja todellakin hienoa vihdoinkin saada kouriintuntuvaa näytettä Mass Effect-trilogian päätösosasta. Alkuperäinen Mass Effect oli suorastaan mahtava ja Mass Effect 2 on luonnollisesti tämän vuoden "vuoden peli", joten eiköhän tuleva osakin samaa laatua tule olemaan.

Ja kun sitä miettii, niin milloin BioWare olisi julkaissut muuta kuin ehtaa laatua? Niin, tätä voi odotella täysin rauhallisin mielin ja keskittyä väistelemään spoilereita.

"Eikös Mass Effectin pitäny olla Boksin pelejä pelkästään?"

Eipä se koskaan pelkästään Boksin peli ole ollut. Eka oli PC:lle ja 2-3 tulossa myös PS3:lle. Mutta eka on - ja 99%:n varmuudella tulee olemaan - Boksin konsoliexclusive.

Hienoa. Tätä tosin nyt osasi jo odottaakin. Toivottavasti saadaan eeppinen loppu tälle pelisarjalle.

Kohta selviää että maassa on ollut salainen Reapereiden ase! Ja nyt Sheppiksen on mentävä sinne estämään Reapereitä käytämästä sitä sillä SE VOISI TARKOITTAA MAAILMAN LOPPUA!!!

Joten:
http://cache.gawker.com/assets/images/comment/9/2010/12/9ced23f06eac315e...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi