Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Joululahja Gran Turismon pelaajille

Gran Turismo 5:n normaalin version ostaneille on luvassa pieni joululahja, sillä 24.12 PlayStation Storeen tulee ladattavaksi ilmaiseksi kolme Chrome Line -sarjan premium-autoa.

Saataville tulevat autot ovat Lamborghini Murciélago LP 640, BMW M3 Coupe ja Jaguar XJ13.

Kaksi ensimmäistä olivat Euroopassa mukana pelin Collector's ja Signature Editioissa. Jaguarin puolestaan saa jo nyt Gran Turismo Facebook-pelin kautta.

Aiemmin erikoisversioiden mukana tulleiden autojen on sanottu jäävän vain ko. versioiden omistajien iloksi.

Galleria: 

Kommentit

Tosi ärsyttävää ku aina sanotaa että vaan erikoisversion ostajille ja sitte ne kumminki jostai tulee kaikille :/

Ilmestyykö nämä sitten autotalliin vai kauppaan, josta ne tarvii ostaa pelin rahalla?

Ilmestyvät Storeen, josta ne ladataan ja sen jälkeen ne ilmestyvät autotalliin. Autoja ei tarvitse ostaa pelin sisällä. Pieni epäilys tosin on, että tämä lahja ei koske Eurooppaa.

Ei tarvinne ostaa pelin rahalla koska tossahan sanotaan että tulevat Storeen eli PSN:ään josta ne vain ladataan peliin, kuten Collectors Editionin koodillakin noi sai.

Sama kävi myös PSP Turismon ennakkokoodien kanssa.

Tulisi edes ne ennakkoautot, mutta nuo ovat nimenomaan pelin erikoisversioiden autoja, joita ennakkotilaajille ei jaettu.

Ne ennakkotilaajille annetut Stealth Model autot ovat kyllä olleet todella hyödyksi. Kyllä kannatti kerrankin olla ajoissa liikkeellä :)

Tuo M3 Crome Line erikoisversio on ainakin sellainen, joka kannattaa jokaisen ladata. 439 heppainen sporttiversio euroopan legendaarisimmasta sporttiautosta! Kyseisellä vehkeellä on tullut ownattua netissä kisa jos toinenkin ja ihan vakiona pelkillä kisakumeilla!

Kyllä kannatti ostaa Signature Edition, totta ne lompakot sun muutki tulee jakoon.

ei sinne storeen mitää lahjoja oo tullu!

Itsekkin tuon huomasin, että lahja loistaa poissaolollaan:/ Olisin niin halunnut tuon Lamborghinin! Eipä tainnut koskea tämä sitten eurooppalaisia, mutta eipä ole jenkkistoressakaan. Taisi koskea vain japseja.

Joo oli JPN Only! Kiitos tästäkin..

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi