Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

PlayStation Plus -tilaajien tammikuun etupaketti (päivitetty)

PlayStation Plus -palvelun tilaajat saavat taas uusia etuja ja tarjouksia kun kuukausittainen etupaketti vaihtuu.

MAG-pelaajien kannattaa huomioida 50% alennus Interdiction ja Escalation DLC-bundlesta.

Tammikuun 5. päivästä alkaen Plus-tilaajien edut ovat:

Ilmaiset PSN-pelit:

  • Astro Tripper

Ilmaiset minis-pelit:

  • Pipe Madness
  • Kahoots

Ilmaiset PSOne Classic -pelit:

  • G-Police

Alennukset vain Plus-tilaajille:

    • Breath of Fire (PSP) – 40 %:n alennus
    • Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower (PSP) – 40 %:n alennus
    • Mega Man Maverick Hunter X (PSP) – 40 %:n alennus
    • Monster Hunter Freedom Unite (PSP) – 20 %:n alennus
    • Fate/Unlimited Codes (PSP) – 60 %:n alennus
    • Power Stone Collection (PSP) – 40 %:n alennus
    • Capcom Classics Collection Reloaded (PSP) – 40 %:n alennus
    • Capcom Classics Collection Remixed (PSP) – 50 %:n alennus
    • Capcom Puzzle World (PSP) – 40 %:n alennus
    • Street Fighter Alpha 3 MAX (PSP) – 20 %:n alennus
    • MAG Escalation Mission Pack/Escalation Map Pack ja Interdiction Power Pack -paketti – 50 %:n alennus
    • Modern Combat Domination – 25 %:n alennus kahden viikon ajan

    Dynaamiset teemat:

    • Tuli-teema
    • Kiinalainen jäniksen vuosi -teema

    Premium avatarit:

    • Eat Them -paketti
    • Super Street Fighter IV -paketti

    Joulukuun edut kannattaa siis hyödyntää pikimmiten mikäli niitä ei ole vielä hyödyntänyt. Mukana on esimerkiksi ilmaiseksi pelit Cuboid, SackBoy's Prehistoric Moves, DC Universe Online beta, NEOGEO Station -pelien alennukset, LittleBigPlanet PSP TurboPack, Prototype ja Assasin's Creed full-game trial sekä useampia minis-pelejä.

    Päivitys 5.1: listaan muutoksia.

    Galleria: 

    Kommentit

    Pakko valittaa et melkosen turhaa tavaraa ovat jaelleet plus jäsenille. Itse ainakin tekisin tappiota jos ottaisin plus jäsenyyden.

    Juu ei tuu plussaa tähän talouteen, vieläkään.Ehkä sitten joskus kun tarjolla on muutakin kuin alennuksia peleihin tai lisäosiin jotka jo omistan tai minipelejä, jotka eivät niin suuresti puhuttele.

    Tammikuussa loppuu plussa ja en todellakaa tuu jatkamaan tilausta!.

    Joulualennuksista olin varsin mielissäni, Worms 2: Armageddon ja Battle Packit lähtivät latinkiin kun yhteishinta oli jotain 12 euron luokkaa, kannattaa käydä hyödyntämässä kun vielä voi, neljän kympin Tekken 6 on kaksi kymppiä mikä on aika seks. Sonic Adventureakin DX -päivityksineen saa alta kuuden euron tai jotain sinne päin.

    Ei kyllä Plussan puolella lupaavalta vaikuta, minulle ollaan toitotettu että "Plussa pääsisi vauhtiin tämän vuoden kesällä" tai jotain sellaista. Tähän hataraan väitteeseen tosin en jaksa uskoa kun parempaa pelattavaa on käden ulottuvilla (toistaiseksi). Olen ihan tyytyväinen Miinus -jäsen, kuten monet tuhannet muutkin.

    Nuo PSP Essentials -pelien hinnan alennukset kyllä vähän ihmetyttää, pelithän olivat jo valmiiksi halpoja, tietääkseni tämä oli vieläpä noitten uus-julkaisujen tarkoitus, mene nyt sitten leikkaamaan pari senttiä siitä kymmenestä eurosta poies, ei kyllä paljoa kukkarossa paina omasta mielestäni. Idean puute, kenties?

    Ei ole plussaa, eikä tämmösten tarjouksin takia kyllä tule koskaan olemaankaan.

    Joulukuu oli ainakin omasta mielestä varsin hyvä Plus-sisällön puolesta, ja uusia etuja tuli pitkin joulukuuta. Veikkaisin, että tuohon listaan tulee vielä täydennystä tammikuun edetessä.

    Nillittäminen Plus jäsenyyden tuomista eduista on jotenkin eriskummallista. Vuosi maksaa sen 50 euroa, jota ei ole pakko ostaa. Jos sen ottaa niin vuoden aikana tulee tarjouksia useista PSN peleistä, esim. Dead Nationista sai sen kolmisen euroa alennusta, ja monista muista myös. Jotkin isommat pelit olivat täysin ilmaisia kuten Sam & Max paketti. Myös LBP Historic Moves oli maksuton.
    Omalla kohdallani olen jo saanut 50 euron sijoituksestani takaisin suurimman osan ja se on ollut käytössä noin kolmisen kuukautta.
    Ja kuten sanoin, ei siitä ole pakko maksaa, mutta jos et ole jäsen, et taatusti kovin tarkkaan seuraa kuinka paljon sen mukana tulee oikeasti kivaa tarjontaa.

    Aivan turhaa tuo plussasta valittaminen. Itse ostin jo viime kesänä ja laskin että olen hyötynyt jo siitä ainakin 100e verran. Pakko kuitenkin myöntää että tämä kuukausi näyttää varsin heikolta. Noh, ehkä sitten ensi kuussa paremmin...

    Yllättäen, ei tälläkään kertaa yhtään mitään hurraamisen arvoista.

    G-Police! Wuhuu! MAG-paketti voisi houkuttaa kanssa...
    Ja kyllä, itse olen ollut kanssa tyytyväinen plussaan. Viimeiset kolme tai neljä kuukautta ollut laihempaa PSN-pelien tarjonnan puolesta, mutta kaiken kaikkiaan ainakin itse olen reippaasti "plussan" puolella ottaen hankinnat huomioon. Ja kyse ei itselleni ole ainakaan pelkästään ilmaisista peleistä, vaan kaikki muu oheistilpehööri kiinnostaa myös. Samoin alennuksista on tullut tehtyä melkoisia löytöjä.
    Ainoa mistä on pakko antaa huonoa palautetta on PSN:ssä olevien ns. isompien pelien (Prototype, Assassin´s creed jne.) hinnat. Ne ovat naurettavia ottaen huomioon sen, että pelit ovat jo hieman vanhempia ja niitä saa reippaasti halvemmalla levyllä ostettuna. Vaikea ymmärtää...

    Euro Plus on kyllä sangen suolesta kun verrataan Jenkkien tarjontaan. Joulukuussa saivat vielä Euro tarjonnan lisäksi MAG:n jota voi pelata ilmaiseksi niin kauan kuin haluaa mutta hahmokehitys tyssää LVL8 kunnes rahaa iskee tiskiin. Tässä kuussa saavat myös jonkun multiplayer länkkäri räiskinnän. On tää Euro meininki suolesta. Minit eikä muutenkaan wanhat pelit kiinnosta, joten tuli maksettua oikeudesta saada alea. En siis kyllä uusi Plussaa.

    Olin aluksi todella tyytyväinen lussaan, mutta parina viime päivityksenä on ollut vain muutama hyödyntämisen arvoinen alennus (Trine ja Dead Nation) tai ilmainen peli, jota olisin jäänyt pitemmäksi aikaa pelaamaan. Jotain kovempia nimikkeitä kaipaan myös näinä pimeinä kuukausina. Silti koen saaneeni rahoilleni ihan mukavasti vastinetta, vaikkakin ajatuksissa siintää pelko siitä, että jos (tai kun) päätän lopettaa tilaukseni, menetän valtaosan jäsenyyden kautta saaduista eduista, jotka ovat käytännössä vain vuokralla.

    Huomatkaa, että Astro Tripper vaihtui viimetingassa Shatteriksi. Astro Tripper on tulossa jossain vaiheessa, mutta ei kuitenkaan vielä.

    Kyllä Plus kannattaa ottaa jos ottaa huomioon että Xbox360 Gold juttu vai mikä se oli maksaa enemmän kuin plus.

    MAG DLC-alennus tulee vasta möyhemmin tässä kuussa, mutta tulossa kuitenkin. Samoin Modern Combat: Domination.

    Hjoo, itsekin olin hyvin tyytyväinen plussaan alkuvaiheilla (tuli otettua heti sen tultua) ja puolustelin sitä sen vihaajille minkä ehdin.... Mutta nyt on pakko sanoa että koko plussa-innostus on lopahtanut täysin koska ei ole ainakaan pariin kuukauteen ollut mitään itseä viehättävää tarjolla. Viimeisin mikä kiinnosti oli Sam & Max setit.

    Diggailen kuitenkin plussan konseptista, mutta nyt pari kuukautta on tosiaan tuntunut siltä että laittavat pari tyhjänpäivästä minipeliä ja teemaa ilmaiseksi, pari kokeiluversiota ja kaikki muu onkin vain alennettuja hintoja.

    Tosin on usein käynyt niin että olen jo ehtinyt ennen plussaa ostamaan krääsät mitä plussa on tarjonnut... Bad luck. Mutta kertoohan se siitä että mieluisaa krääsääkin se on tarjonnut, koska ne on tullut ostettua ihan normihintaisinakin :)

    Se "kuukauden herkkupala" on vaan jääny uupumaan jotenkin parina kuukautena, jollainen tuntu olevan alkukuukausina aina vähänniinkun kaiken keskipisteenä.

    Ja tässä kuussa ei kyllä kiinnosta mikään noista yhtään.

    Mutta no, veikkaan että uusin plussatilauksen vuodeksi kuitenkin. Ensinnäkin jo sen takia että se on naurettavan halpa siihen nähden että vuoden verran tulee vastaavia etuja eikä sen maksaminen ole niin hazardi juttu kun useat plussavihaajat kailottaa kovaan ääneen ja no, oon melko varma että tasaisin väliajoin sieltä kuitenkin pamahtaa jotain hienoa, kuten on käynytkin.

    Oletin jouluksi tosin tulevan jotain oikein erikoista mutta vähän jäi uupumaan omasta mielestä.

    Jokatapauksessa olen saanut plussasta krääsää reilusti tuon rahan arvosta jonka maksoin ja ylikin.

    Ja mieluisat krääsät on ollut helposti sen 50eurosen arvoista.. pääsi esim. ekaa kertaa vihdoin testaileen betasettejä. Ei ainoastaan yhdessä setissä, mutta ac: brotherhood, killzone 3 ja dc universe online...

    Ihan jees.

    Ja onhan tässä vielä kesään asti (eikös se silloin alkanu?) jäsenyyttä jäljelläkin, ja nyt jo on 50e hyvitetty heittämällä. :)

    Kommentoi

    Kirjaudu kommentoidaksesi