Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Medal of Honor saa jatkoa

Electronic Artsin viime vuonna uudelleen starttaama Medal of Honor -sarja ei vielä ensi yrittämällään uhannut Call of Dutyn miehittämää valtaistuinta, mutta jatkoa on luvassa.

Syksyllä ilmestyneen Medal of Honorin kehittänyt Danger Close -studio kertoi viime kuussa hakevansa väkeä nimeämättöman FPS-pelin tekoon ja nyt tuottaja Greg Goodrich on vahvistanut virallisessa MoH-blogissa studion tällä hetkellä työskentelevän sarjan seuraavan pelin parissa.

Goodrich muisti kiittää yli viisi miljoonaa myyneen pelin faneja tuesta ja kertoi, että sen saama palaute otetaan huomioon seuraavassa painoksessa.

Galleria: 

Kommentit

Nyt kun se vielä saataisiin takaisin Airbornen tasolle. Eli vapaammat kentät, asepäivitykset jotka liikkuvat mukana ja aivan loistava tähtäys-systeemi, niin olisi ostamisen arvoinen. Mutta hei, eihän tietenkään, kun CoDista vaan kopsataan. :p

Huonoin peli mitä oon pelannu, en varmana tuu ostaa jatko-osaa.

Itse tykkäsin ensimmäisestä yrityksestä vaikka puutteita/vikoja löytyikin tuhti määrä. Eivät vaan ottaisi liikaa vaikutteita Codista jatko-osaan...

Kyllä mullekin upposi MoHin uudelleenkäynnistys ja takuuvarmasti ostan jatkot. Tarinahan oli loistava ja vissiin jollaintapaa tositapahtumiin perustuvakin, jos oikein muistan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi