Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Nintendon The Legend of Zelda -pelien vetovastuussa oleva Eiji Aonuma kertoo Nintendo Power -julkaisun haastattelussa mietteitään pelisarjasta. Hänen mukaansa Majora's Mask -nimikkeen tuominen 3DS-käsikonsolille ei ole mahdottomuus, mikäli sille on kysyntää. Hän myös leikittelee idealla tehdä Linkin ja Zeldan tarinoista elokuva, mutta todennäköisyys tuotoksen tekemiselle on haastattelun perusteella erittäin pieni.

Aonuma kertoo pelaajien toiveiden mahdollistaneen juuri julkaistun Ocarina of Timen uusioversion 3DS:lle. Pelisarjan ystävien suuri halu saada klassikkoseikkailusta uudistettu versio oli yksi suurista asioista, joka mahdollisti pelin tekemisen. Hän uskookin, että jos The Legend of Zelda: Majora's Maskin paranneltu, kolmiulotteinen versio saisi aikaan yhtä suuren reaktion aikaa faneissa, sen tekeminen ei olisi täysi mahdottomuus.

Aonuma toteaa, että peli sopisi käsikonsolille mainiosti luonteensa puolesta. The Legend of Zelda -sarjan synkimmäksi osaksi kuvatun seikkailun tapahtumat sijoittuvat kolmeen päivään juuri ennen kuun iskeytymistä Termina-nimiseen valtakuntaan. Aina kun nuo kolme päivää ovat kulumassa loppuun, on pelaajien palattava noiden kyseisen ajanjakson alkuun. Tämä ajassa taaksepäin liikkuminen nollaa kaikki tehtävät, jotka pelaaja näiden päivien aikana suoritti. Pelin tallennus tapahtui aina ajassa taaksepäin palaamisen yhteydessä tai erillisillä tilapäisillä tallennuksilla kesken seikkailun. Kannettavana versiona kyseiset seikkailut olisi mahdollista jättää kesken ja palata sen pariin sujuvammin. Zelda-tekijä näkee tämän ominaisuutena, jota pelaajat arvostaisivat ja käyttäisivät.

Haastattelussa myös leikitellään idealla tehdä Zelda-peleistä oma elokuvansa. Kysyttäessä Aonumalta miten hän haluaisi juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta rajattomalla budjetilla, hän kertoo, että häntä kiehtoisi ajatus tehdä vihreänuttuisen Linkin seikkailuista elokuva. Tätä ei kannata kuitenkaan ottaa vahvistuksena moisen eeppisen tarinan filmaamiselle.

"Minulla ei ole aikaa, eikä varallisuutta moiseen ja vaikka minulla olisikin rahat tehdä senkaltainen elokuva, niin en ole varma, olisiko lopputulos kovin hyvä."

Seuraava Linkin seikkailuja kuvaava nimike ilmestyy myyntiin näillä näkymin vuoden loppuun mennessä. The Legend of Zelda: Skyward Sword julkaistaan Nintendon Wii-konsolille ja sen on luvattu sisältävän huomattavan määrän pelattavaa.

Galleria: 

Kommentit

Kyllähän paranneltu MM kelpaisi :P

Kyllä. Ja kiitos.

Mutta eihän Zelda ole ollut kaksiulotteinen sitten SNES aikojen, jollei nyt laske jotain GameBoy... Ai jaa... Otsikossa käytettiinkin vain harhaanjohtavasti kolmiulotteista kuvaamaan stereoskooppisuutta.

En ikinä totu tähän soopaan. Joku olisi saanut keksiä tälle jonkun tuotenimen, jota kaikki nyt käyttäisivät, koska ilmeisesti stereoskooppinen on aivan liian pitkä ja vaikea sana.

Ei kiitos. Remaket alkaa tulemaan jo korvista ulos.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi