PS Vitan odotettu 1.80-päivitys nyt ladattavissa

1.80-päivitys on nyt ladattavissa PS Vita -käsikonsoleihin. 102 megatavun kokoisen päivityksen voi ladata Vitaan WiFi-yhteyttä hyödyntämällä. Sen voi myös ladata suoraan PlayStation 3 -konsolille. Kun laitteet yhdistää, siirtyy päivitys vaivattomasti Vitaan.

Päivityksen ansiosta Vitalla voi vihdoin pelata PSone-pelejä. Pelattavaksi on tällä hetkellä käännetty 129 peliä. Listan peleistä löydät täältä. Pienten korjausten lisäksi Vitan valikoita voi nyt kontrolloida nappuloilla kosketusnäytön koskettelun sijasta.

Galleria: 

Kommentit

Itse en ollut lainkaan tätä Vita-tilannetta seurannut ja tulikin yllätyksenä, että näin yksinkertainen ominaisuus, joka jo PSP:ltä löytyi, saapui vasta nyt. Parempi myöhemmin kuin ei milloinkaan. Vita-pelaajat voivatkin nyt paikata hyvien pelien pientä määrää pelaamalla PS1-klassikoita.

Nojoo, "hyvin" taas toimii. Suora siirto piuhalla PS3:sta Vitaan ei ainakaan toimi, sillä kun yrittää menee tähän Playstation-lokeroon niin lukee vain, että "There are no content items." vaikka sieltä löytyy 11 yhteensopivaa PSOne-peliä. Ärsyttävää... Muilla ongelmia? Niin ja Vitan storesta en pikakatsauksella löytänyt edelleenkään näitä ykkösen pelejä. Missä vika? PS3-storeen on JOIDENKIN pelien kohtaan ilmestynyt teksti "compatible with Playstation Vita" mutta ei kaikkiin ilmoitettuihin. Mikäköhän lienee totuus? Olisi ollut niin kätevä siirtää piuhalla konsolista suoraana Vitaan nuo mutta se jää näemmä haaveeksi... Kiitos, Sony!

Antakaa minulle PS1:n Gran Tourismo, muuta ei tarvita.

Nicko, pitää olla varmaan kuplamuodossa, jos haluaa siirtää PS3:lta.

Baron: "Antakaa minulle PS1:n Gran Tourismo, muuta ei tarvita."

Tulis samantien Gran Turismo 2. Ja WipEout 3 olisi myös mukava.

Cyrus1: Tää on ehkä tyhmä kysymys mutta mitä tarkoitat kuplamuodolla? Koska käytin kyllä content manageria mutta tästäkin huolimatta ei Vita löydä mitään...

Eli peli ei saa olla asennettu PS3:lle, vaan sen pitää olla "kuplana" odottamassa asennusta, jotta content manager näkee sen. Joudut siis lataamaan pelit uudelleen, jotta saat siirrettyä ne.

Joo niin vähän arvelinkin, että asia on, mutta oli hyvä saada varmistus ennen kuin alkaa latailemaan. Vie kuitenkin oman aikansa :)

Hyvin kiitollinen olen tästä päivityksestä. Toi itselleni tarpeellisimman(napeilla valikoiden selaamisen) ominaisuuden käyttöön.

Ah, ja mitä pelilistalta löytyykään. Wanha kunnon Pong! <3

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi