Team Bondi, pelistudio menestyspeli L.A. Noiren takana, julkaisi tiedonjyväsiä seuraavasta projektistaan. Vuoden 1936 Shanghaihin sijoittuva Whore of the Orient julkaistaan seuraavalle konsolisukupolvelle ja PC:lle.

Pelin kantavia teemoja ovat korruptio ja poliittinen valtataistelu turmeltuneessa kiinalaiskaupungissa, länsimaalaisen poliisin yrittäessä pitää rauhaa yllä. Pelaajan roolia tässä kaikessa ei kerrottu. Päävastuu projektista on L.A. Noiren kehityksestä vastanneen Brendan McNamaran kaiken kokeneilla harteilla.

Australialainen Team Bondi nousi uutisiin L.A. Noiren julkaisun jälkeen useiden työntekijöiden syytettyä studiota, ja varsinkin McNamaraa, epäinhimillisistä työoloista ja kohtelusta. Studio ajautui taloudellisiin vaikeuksiin ja suljettiin. KMM Interactive Productions lunasti pelistudion omaisuuden ja Whore of the Orientin oikeudet vuonna 2011, ja nyt projektia kehitetään pääosin Team Bondin entisten työntekijöiden voimin.

Pelin julkaisuajankohtaa ei ymmärrettävistä syistä vielä paljastettu.

Galleria: 

Kommentit

Pelimaailmassa on jotain vikana ja pahasti, jos ei-jatko-osainen peli myy uutena nimikkeenä suoraan viisi miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti ja kuitenkin sen seuraksena kehittäjä ajautuu taloudellisiin vaikeuksiin ja sitä kautta konkurssiin.

Toivottavasti julkaisusopimus on nyt yhtään parempi...

^ Ei, vaan studion johtajassa on jotain vialla. Mun käsittääkseni toi NcNamara ja sen hännystelijät oli syyllisiä siihen ettei studiota osattu johtaa kunnolla ja sen takia sitten kävi niin kuin kävi. Lisäksi ilmeisesti täysiä mulkkuja muutenkin työnantajana, kannattaa tutustua aiheeseen... Siihen lisäksi aikalailla pitkä kehitysaika (pelin teko aloitettu jo 2003 ja ilmestyi 2011). Siihen päälle törkeen kallis ja epäkäytännöllinen kasvojenmallinnustekniikka niin ei mun mielestä mikään ihme että puljulle kävi miten kävi.

Mulle kyl jäi myös sellainen käsitys ettei toi Whore of the Orient todellakaan tule olemaan sen pelin nimi. Se on käsittääkseni yksi Shanghain lempinimiä, kuten myös se alkuperäisessä Team Bondin sivussa mainittu Paris of the East...

Tuo pelin nimi tulee aivan takuulla muuttumaan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi