Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

EA pettynyt Medal of Honor: Warfighterin vastaanottoon

Medal of Honor: Warfighter ei ole menestynyt odotetusti. Pelin julkaisija Electronic Arts myönsi asian kuluvan tilivuoden toisen neljänneksen sijoittajapuhelussaan. Pettymys koskee sekä pelin vaatimatonta myyntiä että sen saamaa kylmää vastaanottoa pelimediassa.

Taloudellisesti onnistuneen toisen vuosineljänneksen jälkeen EA ennakoi odotettua heikompaa menestystä kolmannelle neljännekselle. Tähän ovat syynä pääasiassa päätös olla julkaisematta uutta NBA-peliä vuonna 2012, sekä Medal of Honor: Warfighterin heikko menekki. EA ei kertonut pelin tarkkoja myyntilukuja, mutta kuvaili niitä odotettua huonommiksi. Positiivisena puolena yhtiö mainitsee pelin päätymisen julkaisuviikollaan ensimmäiselle sijalle Iso-Britannian myyntilistoilla.

Myynnin ohella EA kertoi Warfighterin arvostelumenestyksen pettäneen yhtiön odotukset. Warfighterin Metacritic-arvosana on uutisen kirjoitushetkellä alustasta riippuen 51-57 pisteen välillä. Tästä huolimatta EA uskoo julkaisseensa laadukkaan pelin, jolle on olemassa vastaanottavainen yleisö. Yhtiö aikookin loppuvuodesta panostaa Warfighteriin niin markkinoinnin kuin ladattavan lisäsisällönkin muodossa.

Galleria: 

Kommentit

Kas kummaa että peli ei saa hyvää huomiota jos se julkaistaan keskeneräisenä ja hypetys on turhaa. Esim Frostbyte -moottori toimii kunnolla vain yksinpelissä. Moninpelissä ei ympäristö tuhoudu lainkaan... Ainoastaan tietyt laatikot ja maljakot.

Kyseessä on erinomainen räiskintäpeli, joka netissä suomiporukoiden kanssa nousee huippukokemukseksi. Kampanjassa pääsee osalliseksi tosimaailman operaatioihin, myös muuten kuin tähtäimien takaa. Yleisarvosana voisi olla napakat 8 1/2.

Jeah, samaa mieltä ^
Mahtava peli porukalla pelattuna! Taitaa vaan porukka jättää väliin kun on toi uus Cod/Mw/ADHD hippa tulos ja edellinen MOH ei ollut niin onnistunu... Mukaan vaan.

Hienoa, että kuluttajat ja arvostelijat alkavat vihdoinkin karttamaan tällaista roskaa. Vielä kun Blops 2 saisi samanlaisen vastaanoton.

Pitäisi päästä uutta mitallia itse testaamaan. Edellinen kyseisen sarjan tuotos oli yksinpelin osalta parempaa keskikastia ja moninpeli aivan kauheaa kuraa. Jotenkaan ei itselleni tule ollenkaan yllätyksenä, että tämäkin osa saa kylmää kyytiä. Edellisen takia en ainakaan kokeilematta uusinta osta.
En tiedä mitä siellä EA:lla on oikein laskettu kun noin monta räiskintäpeliä lyödään melko tiuhaan ulos. Tottakai tekeleet kuten BF3 ja kumppanit nostavat referenssirimaakin. Se on sitten turha surkutella, jos heikomman pelikokemuksen antavat tuotokset (vaikka olisivatkin keskivertoja tai parempia) saavat tyrmäävän vastaanoton. Kansa on jo tottunut parempaan.

MoH 2010 ja 2012:n yksinpelin tarina pyyhkii lattiaa codin vastaavalla. Varsinkin 2010 tarina oli todella vahvasti kerrottu. On hämmentävää, et mistä IGN ja GT on repiny niinkin alhaset pojot, ku ny antoi. Samoista asioista varmaan annetaan blopsin arvostelussa ylitsevuotavaa hehkutusta ja täysiä kymppejä.
Ehkä EA:n olisi kannattanu maksaa samat "voitelurahat", ku Activision ;)

omasta mielestä cod peleissä on yksinpelissä ollu ne hahmot paljon mielenkiintoisempia kun taas moh peleissä ne on jääny todella etäisiksi ja kylmiksi

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi