Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Viikon kuluttua perjantaina julkaistavan taistelupeli PlayStation All-Stars Battle Royalen ensimmäiset lisäsisältöhahmot on paljastettu.

Ensi vuoden alkupuolella ilmestyvät taistelijauutuudet ovat Gravity Rushista tuttu Kat sekä Starhawkin päähenkilö Emmett Graves. Hahmot ovat ladattavissa ilmaiseksi ensimmäiset kaksi viikkoa.

Molemmilla taistelijoilla on omat erikoisiskunsa. Kat osaa muuttaa painovoimaa tehdäkseen syöksyiskuja, kun taas Emmett voi pyytää tukea lennostolta.

PlayStation All-Stars Battle Royale ilmestyy PlayStation 3:lle sekä Vitalle marraskuun 23. päivä. Peli tukee cross-buy-ominaisuutta, eli PS3-version ostaja saa pelin mukana latauskoodin Vita-versiota varten.

Galleria: 

Kommentit

Olisi voinut sisällyttää peliin. Ainakin ensimmäisille ostajille ilmaiseksi tai no kyllähän sen voisi ladata ennen tuota ja ostaa silti myöhemmin.

Kyllä jaksavat hehkuttaa tuota Cross-buy ominaisuutta, mutta kympistä vetoa ettei Vita version ostaja saa ps3-versiota. saati edes alennusta siitä.

Sinäänsä pennosista kyse vaikka ostaisinkin ps3 version ja lataisin vitalle pelin, mutta oma pelaamiseni menee 90% Vitalla ja muutenkin muistin määrä alkaa olla kortilla (kiitos plussa pelien) tällä kannettavalla koneella joten mielummin ihan pelikortilla pelini vitalle hankkisin. Jos sen mukana ei saa ps3-versiota, niin voi voi. Ei se kyllä ihan reilulta vain kuulosta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi