Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Videokuvaa DOA4:n taisteluareenoista

GameSpot on julkaissut videon taistelupeli Dead or Alive 4:n päävalikon taustalla pyörivistä areenoista. Lähes kolmiminuuttisen videon voi ladata joko korkearesoluutioisena GameSpotin sivuilta (172 Mt, 720p, 60 fps) tai pakattuna KonsoliFINin mediaserveriltä (71 Mt, 856 x 480, 30 fps).

Team Ninjan Xbox 360:lle kehittämän Dead or Alive 4:n on tarkoitus viedä DOA-sarjaa eteenpäin monilla eri saroilla. GameSpotin ennakon mukaan Team Ninja on muun muassa päättänyt solmia pelisarjan taustatarinan avoimia lenkkejä yhteen. Sarjan kolme uutta kasvoa – vapaapainija La Mariposa, Gen Fun manttelinperijä Elliot ja DOATEC-järjestön perustajahahmo Fame Douglasiin sidoksissa oleva Kokoro – ovat ilmeisesti merkittävässä roolissa DOA4:n tarinan kannalta. Oman kortensa kekoon kantavat myös DOATECille kostoa hautovat ninjat.

Pelin tempoa on nopeutettu ja taistelut ovat aiempaa aggressiivisempia. GameSpotin pelitestin perusteella DOA-sarjan tavaramerkkinä toimineet vastaiskut eivät ole enää yhtä helposti toteutettavissa kuin aiemmin. Lisää syvyyttä peliin tuovat myös uudet ympäristöt, joita voi tehokkaasti käyttää hyväkseen taistelussa. Esimerkiksi Las Vegasissa vastustajansa voi paiskata suoraan kadulla liikkuvien autojen eteen.

Dead or Alive Ultimatessa hyvin toiminutta Live-moninpeliäkin on kehitelty edelleen. DOA4:ssä esimerkiksi perinteinen aulajärjestelmä on korvattu host-kohtaisilla leikkikentillä, joissa peliin liittyvät pelaajat voivat liikkua ja keskustella haluamallaan avatar-hahmolla (esimerkiksi robotilla, ninjalla tai pandalla). Omaa kenttäänsä tai avatariaan voi muokata törsäämällä verkkopeleistä ansaittavia pistetä Zackin kaupassa. Leikkikentälleen voi ostaa muun muassa eritasoisia televisiopäätteitä, jotka Team Ninjan suunnitelmien mukaan lähettävät tosiaikaista kuvaa käynnissä olevasta taistelusta.

Dead or Alive 4:n on määrä ilmestyä vuoden lopulla.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi