Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kuvia Xbox 360:n uudesta käyttöliittymästä

Microsoft julkaisi kolme uudenkarheaa ruutukaappausta tulevasta Xbox 360 -käyttöliittymästä, jonka helppokäyttöisempi ja samalla visuaalisempi ilme tuo pelit ja pelaajayhteisön lähemmäksi toisiaan.

Korttipakan lailla kierättyvä valikkorakenne antaa Microsoftin mukaan samalla enemmän informaatiota entistä selkeämmässä muodossa.

Ohessa Gears of Warin teemakuva näyttää uuden kojelaudan päävalikkoa, Viva Piñata -kuva tulevien pelien omasivua ja Halo-kuva puolestaan pelien tulevaa latausnäkymää.

Galleria: 

Kommentit

Hillitympi, mutta samalla myös huomattavasti tyylikkäämpi ja simppelimpi valikkorakenne näyttäisi kuvien perusteella olevan. Wow.

Melkolailla kaikki tulevat udistukset ovat jees, mutta avatareista en niinkään perustele, joskin lisännevät peruskäyttäjillä personointia ja yhteisöllisyyttä muutamalla pykälällä ylöspäin.

Hieno on ja hyvä, että saivat nuo teematkin sovitettua mukaan.

Katsotaan saako bännit livestä jos tekee tuosta hahmosta hitlerin.

Toivottavasti oman Mii-ukon sais vaihdettua pelkäksi pelaajakuvaksi.

Ei Avatarit oikein napostele, eli toivottavasti ei poisteta kuvia. Mutta todella jees näköinen. Vähän hirvitti alkuunsa kun olen ollu todella tyytyväinen nykyiseen.

Mutta tosiaan lupaavalta näyttää.

Tämänkö mukana tulee sitten mahdollisuus asentaa pelit kovalevylle?

Puuh, pitäisivät nyt suosiolla ton vanhan tyylin vaan. Ei se ole niin epäkäytännöllinen tai ruma, kun eipä sitä tarvitse edes käyttää. Konsolilla hemmetti pelataan, ei selata valikkoja.

Samoilla linjoilla Snydenthurin kans. Tuo on just tollanen Microsoftin "VISTA" tyyliä... ei ne tunnu oikeen osaavan tehä muuta enää... Aika turha "päivitys"

No jos te vaan pelaatte, niin mitä väliä edes teille koko hommalla?

Nuo Mii-ukkelit pois niin tämä näyttää hyvältä. Toivottavasti noita ei ole pakko käyttää...

Hohhoijaa. No saa nähdä, jospa tuo olisi nopeampi käyttää tai jotain... :)

Näyttää hienolta. Kiva kun näkee uudesta valikkorakenteesta kaiken mitä konsolissa tapahtuu.

Näyttää samalta kuin monet pelkästään Flashillä toteutetut verkkosivustot, paljon hukkatilaa. Visuaalisesti näyttävä, mutta yleensä tuollaisten käytettävyys jättää toivomisen varaa.

Joku sanoi noista avatareista, että kaikki muut haluavat niitä paitsi käyttäjät.

Voin allekirjoittaa. Ei helevetti mikä Mii2.

En tiedä. Omasta mielestäni tuo näyttää epäselvemmältä. Noh, katsotaan.

Paremmalta tämä näyttää kun nykyinen sateenkaaren värinen hirvitys. Jos toi toimii nopeasti niin toi uus dashi on kyllä voitto.

Eihän tuo pahalta näytä mutta miksi korjata jotain mikä ei ole rikki?
Ainut mikä ärsyttää nykyisessä on käyttiksen hitaus jossain paikoin.

Toivottavasti vanhat pelaajakuvat eivät katoa. Omastani en ainakaan halua luopua: http://tinyurl.com/5edend :D

Missä mainokset?

Paremmalta näyttää mutta onko toimivuus taattu, toivottavasti sillä mielestäni nykyinen on hemmetin hyvä

Kunhan vaan guideen tulee lisää vauhtia niin hyvä. Ärsyttää kun kaveri on pelissä ja on yksi paikka vapaana ja laittaa kutsun tulemaan niin siinä guidea odotellessa kuluu useita sekunteja. Jos siis tässä uudess systeemissä on edes enää sitä invite friend käytäntöä. Ei ainakaan osunut silmäään mitä tota esittelyvideota katselin.

Loistavan näköinen tää tuleva dashboard. En malta odottaa! Avatarit on ehkä vähän lapsellisia, mutta meneehän noi :)

Talwar heitti hyvän pointin: nopeutta lisää guideen.

Dashi voi olla tommonen seksikäs vista -tyyli, mutta jos guide on joku ylimaallisen tyyliltelty niin johan siinä käytettävyys kärsii.

Odotan kauhunsekaisella innolla.

EEIIH. Nykynen dashi on mielestäni niin älyttömän hyvä...
Toki jos tästä on sitten saatu jotenkin erinomainen.

Yööh, hyi olkoon :S Sellanen reaktio ainakin itselle tuli samantien kuvat nähtyä. En kyllä syytä tiedä. Varmaan se, että tuo on jotenkin niin lähellä just jotain windowsejen uusia karkki/purkka "isot-pyöreät-napit ja valikot", "ikäluokalle 3-6v"-tyyliä :/
Kuten esim. windows media center. Aivannnn järkyttävän hirveä. Tuntuu että tulee itsekin tyhmemmäksi kun selailee niitä niin niin niin "ylihelpoiksi" tehtyjä loputtomia kansoita mitkä on kaikki lokeroitu sillä "melkein kuin suomenkieltä, mutta ei kuitenkaan" ohjekirjatekstillä mitä ei oikeastaan edes ymmärrä kaikessa ylikorrektiudessaan. Eikä sieltä sitten kuitenkaan löydä mitään hienosäätöasetuksia tai vähänkään monimutkaista helposti, vaikka kaikki usein käytettävä on helposti saatavilla. Ja aivan mielettömästi tyhjää tilaa, kuten joku jo sanoikin... Ja mitä nyt Wii:n valikot näin gigantissa käydessä, niin mielestäni aika sama on tyyli.

Huoh. Ja saakohan ne sinne kuitenkaan after all mitään uutta? Kuten jonkinsortin videopalvelua tai muuta... ois kyllä ilo nähdä se esittelyvideo, minkä Talwar mainitsi.. livestäkö nähtävissä?

Ja muutenkin hieman *tuttaa, että sitä nyt pitää mennä vaihtamaan kun siitä edellisestä on jo tullut arkipäiväisen helppo ja mukava ja kaikki on jo sieltä löydetty ja opittu ja on nykyään täten täysin vaivatonta.

Muuuutta noh, pitänee yrittää olla vähemmän skeptinen kai.

Ja "onneksi" on tullut ostettua myös parit teemat livepelien ylijäämäpisteillä. Money well spent :| Refundeja tuskin on tulossa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi