Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Treyarch kiusoittelee jättirobotilla (päivitetty)

Päivitys: Eurogamerin mukaan kyseessä on kuin onkin karttapaketti Call of Duty: Black Ops II -peliin. Pelin viimeinen lisäsisältö kantaa nimeä Apocalypse, ja se sisältää neljä moninpelikarttaa (Pod, Frost, Takeoff, Dig) sekä Origins-nimeä kantavan zombeihin keskittyvän kartan. Apocalypse julkaistaan tuttuun tapaan ensin Xbox 360:lle elokuun 27. päivä. PlayStation 3 ja PC saavat karttapaketin noin kuukautta myöhemmin.

Kaikella on alkunsa ja loppunsa. Näin toteaa Call of Duty: Black Ops II -pelin kehittäjä Treyarch uudella, mystisellä teaser-videollaan.

Origins”-nimellä ratsastava videopätkä ei kerro vielä paljon, mutta oletettavasti kyseessä on lisäsisältöä Black Ops II -peliin. Viimeisin Call of Duty on saanut maksullista moninpelattavaa jo kolmen karttapaketin (Revolution, Uprising, Vengeance) verran, mutta lisäsisältöä ehtisi mainiosti julkaista vielä ennen tulevan Call of Duty: Ghostsin marraskuista julkaisua. Näin Black Ops II alkaisi olemaan parahiksi niin sanotusti paketissa.

Vuorostaan Infinity Wardilla työn alla oleva Call of Duty: Ghosts julkaistaan sekä nykyisen, että uuden sukupolven konsoleilla ensi marraskuussa.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi