Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uusi Assassin's Creed -peli on nyt virallisesti julkistettu. Assassin's Creed: Unity saapuu loppuvuonna PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

Virallisen julkistuksen ja videoteaserin saatesanat paljastaa, että nimike on ollut tekeillä jo pidemmän aikaa. "Olemme työskennelleet uuden Assassin's Creedin parissa yli kolme vuotta ja halusimme löytää täydellisen ajan antaa teille aikaisen maistiaisen pelistä. Nähtävästi temppeliritarit olivat kuitenkin nälkäisiä tietääkseen enemmän juuri nyt." tiedote kertoo viitaten äskettäin vuotaneisiin tietoihin ja kuviin, jotka vahvistivat uuden assassiinituotoksen olevan tekeillä.

Videomateriaalin mukaan Ranskaan sijoittuvasta pelistä ei suuria määriä tietoa vielä ole, mutta informaatiota luvataan jakaa tulevaisuudessa lisää. Julkistustraileri paljastaa puitteiden lisäksi kuitenkin julkaisuajankohdan, eli tämän vuoden lopun.

Aiemmat huhut olisivat tuomassa nykykonsoleille vielä omaa Assassin's Creediään, mutta tälle tiedolle ei vielä saatu vahvistusta.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi