Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Pelien kääntäminen filmimuotoon jatkuu. Variety-sivusto nimittäin kertoo Midwayn Rampage-pelisarjan saapuvan aikanaan elokuvateattereihin Dwayne "The Rock" Johnsonin johdolla.

Midwayn pelisarjassa pelaaja pääsi ottamaan ohjat joko jättimäisestä gorillasta, ihmissudesta tai godzillamaisesta liskosta, joiden hahmossa tarkoitus oli tuhota kaupunkimaisemaa isolla kädellä. Kapuloita rattaisiin oli iskemässä luonnollisesti armeija monine eri puolustuskeinoineen. Sarjan myöhemmissä osissa pelattavaksi saatiin myös muita monstereita aina isokokoisesta hummerista massiiviseen muurahaiskarhuun.

Tarkempaa tietoa tulevan filmin juonesta tai elokuvaa tähdittävän Johnsonin roolista ei vielä ole kerrottu. Hän kuitenkin tuottaa rainan yhdessä Beau Flynnin kanssa. Käsikirjoitusta työstää Ryan Engle, jonka CV sisältää muun muassa Liam Neesonin tähdittämän Non-Stopin kynäilyn.

Johnsonilla menee nyt lujaa, sillä näyttelijän nimi on liitetty moniin elokuvaprojekteihin aina Fast & Furious -sarjan seuraavista osista DC-sarjakuvatalon Shazam!-filmatisointiin.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi