Cyberpunk 2077:n julkaisua lykättiin, mutta peliin keskittyvä Night City Wire -lähetys pysyy huomisen aikataulussaan.

”Night City Wiren suhteen mikään ei muutu. Riippumattomat toimittajat pelaavat tällä hetkellä peliä. Odotamme arvosteluja heti Night City Wiren jälkeen, ensi viikon torstaina", tiedotti CD Projektin studiopomo Adam Kiciński viime viikolla.

Night City Wiren ensimmäinen 25 minuutin jakso lähetetään torstaina 25.6. Luvassa on uuden trailerin julkaisu sekä tuoreen pelimateriaalin esittely. Lisäksi kehittäjien kanssa keskustellaan yksityiskohtaisesti yhdestä pelin eriskummalliselta kuulostavasta ominaisuudesta, braindancesta eli aivotanssista.

Cyberpunk 2077:stä ei ole juurikaan paljastettu yksityiskohtia, mutta tulevien Night City Wire -lähetyksien myötä saamme toivottavasti paremman kuvan kaikista pelin salaisuuksista.

Tiedossa on tähän mennessä lähinnä se, että Cyberpunk 2077 -maailmassa on yli tuhat omaa henkilökohtaista elämäänsä elävää NPC:tä ja kuinka Cyberpunk 2077:n hahmot voi varustaa "erikokoisilla sukupuolielimillä sekä niiden kombinaatioilla".

Night City Wire järjestetään 25. kesäkuuta kello 19.00 Suomen aikaa. Lähetystä voi seurata CD Projekt REDin Twitch-kanavalta.

Lue myös: Cyberpunk 2077: Trauma Team -sarjakuva julkistettiin – palkkasoturi-lääkäri heittää keikkaa Night Cityssä

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Julkaisijat: 
Henkilö: 

Pelikeskustelu