Elon Musk tuntuu olevan otsikoissa vähän väliä, mutta harvoin pelintekijöiden uhkailemisen takia. Ennen kuin nyt.

Muskia käsittelevästä elämänkerrasta on nimittäin tullut julki pätkä, joka kertoo hänen kuokkineen odotetun Cyberpunk 2077:n äänityssessiota aseen kanssa.

Walter Isaacsonin työstämässä teoksessa kerrotaan, miten Musk oli ilmaantunut paikan päälle, kun hänen silloinen tyttöystävänsä Grimes äänitti omaa rooliaan pelin cyborgilaulajatähtenä. Muskilla oli kertoman mukaan käsissään kaksisataa vuotta vanha ase, ja hän vaati saada roolin pelistä.

Miljardööri kertoi kirjaa työstäneelle Isaacsonille sanoneensa olevansa "aseistautunut, mutta ei vaarallinen". Grimes puolestaan kertoi studion työntekijöiden hikoontuneen tilanteesta, mutta lopulta Muskin vaatimuksiin oli hänen mukaansa suostuttu.

Elämänkerta viittaa siihen, että Musk oli fiksaantunut Cyberpunk 2077:ään sen takia, että pelin kyberneettiset implantit muistuttivat häntä hänen Neuralink-yrityksestään, minkä lisäksi hän ajatteli pelin "näyttävän tulevaisuudelta".

Huomenna versioon 2.0 isosti päivittyvästä Cyberpunk 2077:stä on mahdollista haastella keskustelualueellamme ketjussa, johon pääsee tämän linkin (klik) kautta.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi