Gran Turismo 6 tämän vuoden lopulla

Iso-Britannian Silverstonessa meneillään olevassa tilaisuudessa paljastettiin, että Gran Turismo 6 julkaistaan tämän vuoden lopulla ainakin PlayStation 3:lle ja yhteisöllisyyden lisäämiseksi yhteensopivuutta luvattiin myös mobiililaitteille.

Tulossa on täysin uusi fysiikkamoottori sekä uudelleen mallinnetut jousitukset, renkaat ja aerodynamiikka. Mukaan saadaan 1200 autoa sekä 71 rataa 33:ssa eri paikassa. Autoja ja ratoja tulee tietysti myös lisää ladattavaksi. Ratoja voi tehdä lisää editorilla ja auton tuunaamiseen tulee enemmän aerodnaamisia osia sekä vanteita. Verkkoon voi luoda omia talleja, kilpasarjoja ja mestaruuksia.

Lisää Gran Tursimo 6:sta kuullaan kesäkuun E3-messuilla sekä elokuun Gamescomissa.

Galleria: 

Kommentit

Polyphony päätti sitten pistää kaiken uusiksi vielä PS3:lla, vaikka GT5:n piti olla ponnahduslauta seuraavaan sukupolveen. Odotin paljon enemmän autoja, mutta eipä niitä näyttäisi tulevan edes sataa. Ja ratojakin vain 7 lisää? Mitä hittoa?

Loppuvuodesta aika iskeä ratti silityslautaan.

Lisää premium malleja autoista, kiitos.

Kyllähän tuota 5:sta tuli Suomi köörin kanssa jauhettua oikein urakalla, kiitos taantuman. Sitten se vähän jäi kun joutui takasin töihin :D

Panostaisivat tällä kertaa enemmän autojen ääniin. :)

1200 autoa saattaa kuulostaa paljolta, mutta tällä hetkellä GT5:ssä on kaikki versiot mukaan luettuna 1141 autoa. Odotin totta puhuakseni paljon enemmän 'uusia' autoja. Hitto, koko roska tuntuu vaan niin tyhmältä kun PS4 tulee samaan aikaan. Gran Turismo vaatii niin paljon aikaa ettei PS4:n vierellä taideta tätä paljoa pelata.

Hmm... Olisin kuvitellut GT6 olevan PS4 julkaisu. Varsinkin näin lähellä julkaisua...

Gran Tourismon konseptiin kuuluu, että siihen pitäisi panostaa jotta siitä saisi mitään irti, joten en innostu: sillä hetkellä kun PS4 julkaistaan, niin PS3 kannetaan lastenhuoneeseen. Toki tämän voi hankkia junnulle hanskattavaksi, mutta olohuoneessa en ala pitämään useamman sukupolven konetta rinnan vain siitä syystä, että Sony haluaa (luonnollisesti) maksimoida myyntinsä vielä kuluvalle sukupolvelle.

En ole alunperinkään ymmärtänyt miksi Polyphony on panostanut niin paljon autojen ja ratojen MÄÄRÄÄN. Vielä vähemmän ymmärrän pelaajia jotka valittaa, että 1200 autoa ei ole tarpeeksi? Siis mitä vittua? Kuinka montaa autoa sitä ajaa enemmän kuin viisi kertaa?

Toivottavasti tämä ei ennakoi sitä, että PS4 ei ehtisi joulumarkkinoille mm Euroopassa. Se on vielä ihan mahdollista. Toivon mukaan E3:lla julkaistaan tieto milloin GT6 portataan PS4:lle.

Itse GT6:staa toivon, että pelin rakennettaa muutetaan (Japanilaisilta se ei kyllä onnistu). GT5:ssä ärsytti se, että pelin koko pointti tuntui olevan vailla järkeä vain keräillä autoja, niin kuin jotain lätkäkortteja. Ja kokeillaan erilaisia ajomuotoja parin kisan verran. Mitä helvetin itua on aja pari kisaa kartingia, pari Nascaria, pari rallia, eikä mitään niistä pääse tahkoamaan kunnolla. GT5 oli iso minipelikokoelma. Tähän isoa muutosta kaivataan. Parempi realistisempi uramoodi, jossa on kourallinen autoja kerrallaan koska ei ole varaa pitää 100 autoa tallissa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi