Uutta Grand Theft Auto -peliä odotetaan varsin suurella innolla, lievästi ilmaistuna. Tämän takia uutisia tulevan nimikkeen tiimoilta revitään joka mahdollisesta suunnasta, tällä kertaa yötaivaalta käsin.

Rockstar Games julkaisi 29.9. X-palvelussa (entinen Twitter) kuvan, joka toivotti Grand Theft Auto Online -pelaajille hyvää kuufestivaalia. Huomiota viestin mukana jaetussa kuvassa kiinnitti vasemman laidan numero kuuteen viittaava VI-kirjainyhdistelmä. Mikäli tuo kuutonen mietityttää, niin kyseessä on pelissä nähtävä Vinewood-kyltti, joka imitoi tosielämän Hollywood-maanmerkkiä. Vihjataanko tällä jotain, sitä ei varmasti voi sanoa, mutta perin mahdollista se on.

Tämän lisäksi pelaajat ottivat käsittelyyn kuvassa näkyvän kuun. Taivaankappale näyttää selvittelyn perusteella samanlaiselta, kuin mitä se näyttää päivämäärällä 3.10.

Kyseinen päivä on tiistai, mikä on oleellista siinä mielessä, että Rockstar Games on julkistanut uusia pelejään nimenomaan tiistaisin sekä usein lokakuun tiistaisin.

Pähkäilyn kuvamuodossa voi katsoa alta.

Uusi Grand Theft Auto -sarjan kehitys on vahvistettu, mutta paljoa muuta virallista ei sitten olekaan tarjolla. Tuotos tosin kärsi pahoista vuodoista viime vuonna, joten jonkin sortin materiaalia tulevasta on jo saatu.

Virallisia uutisia odotellassa voi esimerkiksi lueskella huhuja, joiden mukaan tulevan pelin budjetti on niin posketon, että kyseessä on kallein viihdetuote koskaan (klik).

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi