Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

AAA-pelien työstäminen ei ole halpaa puuhaa. Jos nyt julkisuuteen tulleita väitteitä on uskominen, niin maailman kalleimman viihdetuotteen kruunulla on uusi ottaja.

Kohta on kulunut vuosi siitä, kun Rockstar Gamesin kehitteillä olevasta Grand Theft Auto -pelistä vuodettiin julki aimo määrä kuvamateriaalia. Kyseinen vuoto jatkaa kyseenalaista antamistaan, sillä nyt julkisuuteen on tuotu hakkeroinnista vastanneen tahon väitteitä nimikkeen kehittämisestä sekä budjetista.

Kyseisten tietojen mukaan peli olisi ollut kehitteillä jo vuodesta 2014 saakka. Tätäkin merkittävämpi väite on se, että nimikkeen budjetti olisi hulppeat kaksi miljardia dollaria. Kyseinen rahakasa tekisi tulevasta GTA-pelistä kalleimman viihdetuotteen ikinä.

Mikäli väite pitää paikkansa, niin epäselväksi silti jää, onko kyseinen summa jo käytetty vai onko se projektille kokonaisuudessaan varattu määrä rahaa.

Tulevasta Grand Theft Auto -pelistä ei ole vielä paljoa virallista tietoa. Pimeän peitossa ovat monet seikat aina julkaisuajankohdasta ja -alustoista lähtien.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Lähde: